یک کارشناس تغذیه معتقد است افزايش نسبت اسيدهاي چرب امگا 3 به امگا 6 در بدن مانع از رشد تومورهاي سرطاني مي‎شود.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران لرستان؛ غلام‎حسین اکبری گفت: پژوهش‎ها نشان مي‎دهد كه تعادل ميان اسيدهاي چرب امگا 3 و 6از بروز سرطان پروستات جلوگيري مي‎كند.

وی اضافه کرد: افزايش نسبت اسيدهاي چرب امگا 3به 6 در بدن مانع از رشد تومورهاي سرطاني مي‎شود و به گفته پزشكان كاهش رشد تومور به‎علت جايگزيني مولكول‎هاي امگا 3و 6و فرستادن علائمي مبني بر تقسيم نشدن سلول است.

این کارشناس تغذیه تصریح کرد: به گفته محققان مصرف ماهي يا روغن ماهي در افرادي كه داراي نارسایی عروقي هستند ضروريست.

اكثر حملات قلبي به‎علت ايجاد لخته خون در سرخرگ‎ها، سياهرگ‎ها و جلوگيري از جريان مناسب خون در رگ‎ها صورت مي‎گيرد.

وی اظهار کرد: چربي موجود در امگا 3 ماهيان همانند آسپرين باعث رقيق شدن و پيشگيري از لخته شدن خون در شريان‎هاي تغذيه كننده قلب و ساير شريان‎ها مي‎شود.

انتهای پیام/ز
برچسب ها: سرطان ، اسید چرب ، پیشرفت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.