تبریز/

اجرای هرس تابستانه و افزایش درصد قند خوشه های انگور

قائم مقام معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: درصد قند خوشه های زیر شاخ و برگ های انگور و رنگ پذیری آنها با اجرای هرس تابستانه افزایش می یابد.

منوچهر اتّحاد در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: هرس تابستانه یا هرس سبز را می توان از اوایل بهار تا اواخر تابستان انجام داد.

وی تشریح کرد: در این هرس شاخه حامل میوه تا 6 برگ بالاتر از آخرین خوشه را نگهداری و بقیه شاخه هرس می شود.

اتّحاد ادامه داد: این نوع پیرایش جلوگیری از رشد رویشی زیاد را در پی دارد.

قائم مقام معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: انگورکاران با اجرای هرس تابستانه، سطح تبخیر و تعرق در گیاه را کاهش می دهند.

وی اظهار داشت: نفوذ نور به درون تاج با اجرای هرس سبز افزایش می یابد.

اتّحاد تاکید کرد: برداشت محصول پس از هرس تابستانه آسان تر می شود./
 
 
انتهای پیام/س
برچسب ها: خوشه ، انگور ، هرس
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۰۶ ۲۲ مرداد ۱۳۹۷
با سلام و خسته نباشید بنده هم هرس کاری درختان باغات و ویلاها دارای مدرک رسمی از جهاد کشاورزی بوده و دارای 15 سال سابقه کار در این ضمینه هستم