اگر چشم‌هایتان ضعیف است، شیرینی نخورید

مطالعات جدید دانشمندان نشان می‌دهد مواد شیرینی و پرچرب باعث ایجاد تاری دید و آسیب دیدگی قرنیه چشم خواهند شد.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، ‌ دانشمندان در آخرین تحقیقات خود به این نتیجه رسیدند که مواد غذایی شیرین باعث ایجاد آسیب‌ به شبکیه چشم می‌شوند و عروق خونی چشم‌ها را متورم و پرالتهاب می‌کند.

بررسی‌ها نشان می‌دهند، زیاده‌روی در خوردن مواد قندی باعث افزایش شاخص قندخون می‌شود از این رو دیابت با سلامت چشم‌ها ارتباط مستقیم دارد.

گفتنی است، بیماران دیابتی باید با کاهش مواد قندی از چشم‌های خود محافظت کنند و کودکان و نوجوانانی که نمره چشمشان بسیار بالاست و مجبور به استفاده از عینک هستند هنگام درس خواندن برای افزایش هوش و حواس و دید بهتر باید مصرف میوه و سبزیجات را به تنقلات شیرین و پرچرب ترجیح دهند.

نتایج مطالعات نشان می‌دهند، سالمندانی که مبتلا به آب مروارید هستند نیز باید مصرف شیرینی‌جات را محدود کنند و برای سلامتی چشم‌های خود مصرف مواد شیرین را به حداقل برسانند.

انتهای‌پیام/
برچسب ها: چشم ، شیرینی ، دیابت ، موادقندی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
بیکار
۱۵:۱۷ ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۳
وقتی همه چیز اینقدر گرونه که خوراکی های مفید از سفره مردم جمع شده و سلامتی مردم به خطر افتاده، دیگه این توصیه ها کمک چندانی نمی کنه .. مثلا همین قیمت بالای محصولات لبنی یا بی ثباتی در قیمت بعضی از میوه جات و سبزیجات و ...
در هرصورت ممنون که اطلاع رسانی میکنید.
آخرین اخبار