نانی که برای "بیماران کلیوی" سم است

نان‌ها مواد غذایی مناسبی هستند و نگهداری آ‌ن‌ها هم باید در مکانی مناسب باشد.

دکتر پیام فرهبخش متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: استفاده از جوش شیرین در نان می‌تواند مشکلات متفاوتی اعم از، از بین بردن ویتامین‌های گندم و مشکلات گوارشی را برای افراد داشته باشد، به همین دلیل توصیه می‌شود خمیر مایع جایگزین جوش شیرین شود.

وی افزود: بهترین نوع نان برای افراد چاق و دیابتی نان سبوس دار، سنگک، بربری و نان جو است و استفاده از نان سفید به دلیل سبوس فراوان به خصوص در افرادی که بیماری کلیوی دارند، توصیه نمی‌شود.

وی ادامه داد: از نگهداری نان در روزنامه و نایلون و یخچال خودداری کنید و برای نگهداری آن بهتر است از فریزر استفاده کنید، چرا که دمای یخچال باعث رشد قارچ و باکتری می‌شود.

انتهای پیام/

برچسب ها: نان ، کلیه ، دیابت ، سبوس
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار