غذاهایی که "ضریب هوشی" را کاهش می‌دهد

مصرف برخی از مواد خصوصا در کودکان زیر 3 سال باعث کاهش ضریب هوشی در بزرگسالی می‌شود.

پیام فرهبخش، تخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران به تاثیر مواد غذایی بر کاهش ضریب هوشی کودکان زیر 3 سال اشاره کرد و گفت: موادی که از رنگ‌های مصنوعی حاوی آلومینیوم تشکیل شده، در مغز تاثیر گذاشته و باعث کاهش عملکرد آن می‌شود.

وی ادامه داد: این مواد که حاوی چیپس، پفک و نوشابه هستند، مصرف آن در کودکان زیر 3 سال علاوه بر کاهش سرعت یادگیری به دلیل پر کالری بودن موجب بی اشتهایی در کودکان نیز می‌شود به عنوان مثال چیپس که حدود 500 الی 600 کالری انرژی دارد موجب کاهش اشتهای کودک به غذا می‌شود.

فرهبخش با اشاره به اینکه بهترین مواد غذایی برای افزایش ضریب هوشی مصرف میوه‌جات و سبزیجات و ماهی قزل‌آلا که سرشار از منابع غنی امگا 3 است، تاکید کرد: مصرف صبحانه خصوصا در کودکان به هیچ وجه نباید از وعده‌های غذایی حذف شود.

وی در پایان گفت: مصرف زیاد شکر نیز باعث اختلال و عدم تمرکز در کودکان و بزرگسالان می‌شود.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۴۹ ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۳
چرا ي عده منافع ملي را فداي منافع شخصي مي كنند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟باكودكان امروزي آينده اين كشوررقم مي خورد.غذاهاي مفيدراجايگزين اين موادمضرنمائيد.باتشكر
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۲:۴۱ ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۳
شما که می دونید چرا اجازه میدید این همه چیپس و پفک وارد بازار بشه؟ آخه چرا صنعت ما همش شده خوراکی؟
آخرین اخبار