مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها:

سقفی برای "سرمایه‌گذاری" در آموزش وجود ندارد

ایلخانی گفت: شرکت فرودگا‌ه‌ها شرکتی تخصصی و دانش‌بنیان بوده و از این رو هر اندازه برای آموزش آن سرمایه‌گذاری شود، ناکافی است.

به‌گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران؛ محمد‌علی ایلخانی در گشایش ششمین دوره مدیریت حرفه‌یی فرودگاه‌ها(AMPAP) اظهار داشت: مایه مباهات است که دوستان ما در عرصه مدیریتی به امر آموزش اهتمام دارند و فراگیری دانش‌ روز تخصصی فرودگاه‌ها را سرلوحه کار خود قرار داده‌اند.

مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها، حضور در دوره‌های آموزشی را در فرآیند تصمیم‌گیری مدیران موثر خواند و گفت: این دوره‌ها نشان می‌دهد که ما تا چه اندازه با روش‌های بین‌المللی فاصله داریم و بنابراین باید درصدد اصلاح آن برآییم و مطابق با توصیه‌ها و دستورالعمل‌های روز پیش رویم.

وی شرط لازم برای به‌روز بودن دانش مدیران را برگزاری مستمر دوره‌های آموزشی، مطالعه و همچنین انتقال و تسری این تجربیات و آموخته‌ها به مجموعه توسط آنان خواند.

ایلخانی با بیان اینکه بحث هواپیمایی بحثی بین‌المللی است، گفت: از همین‌رو در این زمینه نمی‌توان محدود به دانش خود بود و باید ضمن آگاهی از آخرین توصیه‌های بین‌المللی، آن را در فعالیت‌ها به‌کار بست.

وی توجه به امر آموزش در مدیریت امروز کشور به‌ویژه در صنعت حمل‌ونقل هوایی که آمیختگی‌ها و به هم پیوستگی‌های بین‌المللی را دارد ضروری خواند و بر انتقال آن در جهت به‌روز شدن مجموعه تاکید کرد.

مدیرعامل شرکت فرودگاه‌های کشور در ادامه بر سرمایه‌گذاری در امر آموزش تاکید و خاطرنشان کرد؛ شرکت فرودگا‌ه‌ها شرکتی تخصصی و دانش‌بنیان بوده و از این رو هر اندازه برای آموزش آن سرمایه‌گذاری شود، ناکافی است.

برتری سازمان‌ها در برخورداری از نیروی انسانی دانش‌بنیان است

در ابتدای این دوره آموزشی محمدرضا عبدالرحیمی معاون برنامه‌ریزی و نظارت به تشریح دوره‌های برگزار شده تحت عنوان مدیریت حرفه‌یی فرودگاهی پرداخت و اظهار امیدواری کرد؛ با انتقال تجربیات و دانش اساتید حاضر بتوانیم همکاران را در این حوزه به دانش روز تجهیز کنیم.

وی با بیان اینکه یادگیری و پیشرفت آموزشی حد و مرز نمی‌شناسد گفت: صنعت پیوسته در حال تحول است و این مساله ایجاب می‌کند تا مباحث برای داشتن سازمانی پویا و دینامیک به صورت مستمر فراگرفته شود.

عبدالرحیمی با اشاره به ارزیابی اثربخشی این دوره‌ها گفت: آموزش‌ باید به‌صورت کاربردی باشد و کسانی باید از آن بهره‌مند شوند که آموخته‌هایشان عایدی بیشتری برای سازمان داشته باشد.

وی نقش منابع انسانی را در تغییرات علوم موثر خواند و اظهار داشت: همه تغییرات در تکنولوزی و ... وابسته به نیروی انسانی بوده و لذا مدیریت منابع انسانی پر تغییرترین و پپیشرفته‌ترین اتفاقی است که در حوزه منابع انسانی رخ داده است.

معاون برنامه‌ریزی و نظارت همچنین با یادآوری اینکه در گذشته به نیروی‌انسانی به‌عنوان کارگر و مستخدم نگاه می‌شد، گفت: امروز از نیروی انسانی به‌عنوان استعداد و از مدیریت استعداد به عنوان مدیریت منابع انسانی یاد می‌شود.

وی بر توجه ویژه به منابع انسانی تاکید کرد و گفت: اگر ما بتوانیم مدیریت منابع انسانی شایسته و اثربخشی در ستاد و فرودگاه‌ها اعمال کنیم، به یقین اثربخشی سایر منابع اعم از سرمایه‌های مادی و تکنولوژیکی و سرمایه‌های سخت‌افزاری موجود در فرودگاه‌ها بیشتر خواهد شد.

عبدالرحیمی برتری سازمان‌ها را در برخورداری از نیروی انسانی دانش‌بنیان در همه سطوح است اعم از مدیران ارشد، میانی، پایه و متخصصان عنوان و تصریح کرد: ما متخصصان بسیاری در بدنه کارشناسی و تکنسینی فرودگاه‌ها داریم که اگر مدیریت مناسبی صورت گیرد این دانش و تخصص به ارزش، پول و ثروت تبدیل خواهد شد.
 
یادآور می‌شود؛ ششمین دوره آموزشی مدیریت حرفه‌یی فرودگاهی تحت عنوان مدیریت منابع انسانی با حضور 20 تن از مدیران فرودگاهی صبح امروز در شرکت فرودگاه‌ها آغاز به‌کار کرد.

گفتنی است؛ این دوره آموزشی، 40 ساعت به طول می‌انجامد و دو تن از اساتید با نام‌های تری موریسی و پیتر کلارک تدریس این دوره را بر عهده دارند.
 
انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار