تبریز/

پیش بینی تولید 130 هزار تن جو در آذربایجان شرقی

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: تولید 130هزار تن جو در استان با در نظر گرفتن سطح زیرکشت محصول قابل پیش بینی است.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز ،ایرانی فام افزود: این میزان نتیجه کشت محصول جو در 60 هزار هکتار از اراضی دیم و آبی استان محسوب می شود.

وی تشریح کرد: 42 هزار و 220 هکتار از اراضی دیم و 19 هزار و 700 هکتار در اراضی آبی استان به کشت محصول جو اختصاص یافته بود.

وی ضمن معرفی شهرستان های توانمند تولیدکننده کشت جو در آذربایجان شرقی به صورت دیم ادامه داد: در شهرستان های جنوبی استان یعنی هشترود، چاراُیماق و میانه و شهرستان های خدآفرین، اهر و کلیبر، جو در اراضی دیم کشت شده بود.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: در شهرستان های مرند، مراغه، بُناب و سراب نیز شاهد کشت جو در اراضی آبی بودیم.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی با اشاره به رقم جوی مورد استفاده زارعان استان اظهار کرد: رقم "آبیدر" جو توسط زارعان برای کشت انتخاب شده بود.

ایرانی فام از عوامل تاثیرگذار در حاصل شدن این میزان تولید گفت و تاکید کرد: رعایت اصول فنّی، تاریخ کشت مناسب و همچنین شرایط مناسب اقلیمی را باید از عمل موفقیت در کشت جو قلمداد کنیم.
 
 
انتهای پیام/س
برچسب ها: تولید ، تن ، جو
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.