کد خبر: ۴۸۶۰۷۶۱
تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۳۹۳ - ۰۸:۰۰

مطالعات جدید دانشمندان نشان می دهد یکی از معروف ترین خطرات مصرف زیاد گوشت قرمز، ابتلا به سرطان روده بزرگ است که این مسئله در مردان خطرناک تر است.

به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، دانشمندان عوامل متعددی را در ایجاد سرطان به دنبال مصرف گوشت قرمز متهم کرده‌اند. یکی از این مواد سرطان ‌زا، آمین‌های هتروسیکلیک (HCAs) است که به دنبال کباب کردن یا سرخ کردن گوشت ایجاد می‌شود.

بررسی ها نشان می دهند، گوشت قرمز جریان خون در بدن اقایان را کااش می دهد و باعث دفع کلسیم از بدن اقایان می شود از این رو اقایان باید در مصرف گوشت قرمز محتاط باشند و زیاده روی نکنند.

گفتنی است، گوشت قرمز حاوی اسیدهای چرب اشباع فراوانی است که وجود آنها یک عامل شناخته شده ی بیماری‌های قلبی به شمار می رود و در مردان باعث ایجاد رسوب قلبی و تنگی در عروق می شود که در نهایت سکته قلبی را به دنبال خواهد داشت.

نتایج مطالعات نشان می دهند، برای داشتن یک رژیم متعادل، پزشکان توصیه می‌ کنند که حداقل 2 بار در هفته آقایان گوشت مصرف کنند و ماهی را جایگزینی برای گوشت قرمز برای سایر وعده های غذایی خود انتخاب کنند.

انتهای پیام/
کانال تلگرام - پایین شرح خبر
کانال تلگرام باشگاه خبرنگاران موبایلی - پایین صفحه خبر
کانال تلگرام باشگاه خبرنگاران موبایلی - پایین صفحه خبر
کانال تلگرام باشگاه خبرنگاران موبایلی - پایین صفحه خبر
برچسب ها
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
حسن
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۴:۳۸ - ۱۳۹۳/۰۳/۱۳
به خدا من دو ماه یکبارم گوشت مصرف نمی کنم نه برای اینکه عوارض داره بلکه پولشو ندارم
ناشناس
|
TURKEY
|
۱۰:۰۲ - ۱۳۹۳/۰۳/۱۳
همش چرت و پرته.
دانشمندان خودشون زودتر از آدمهاي معمولي به اون دنيا ميرن!!!
کانال تلگرام باشگاه خبرنگاران موبایلی - پایین صفحه خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اپلیکیشن باشگاه خبرنگاران- صفحه خبر