به بهانه بزرگداشت روز جهانی صنایع دستی صورت گرفت

تبادل تفاهم‌نامه مشترک بین وزارت راه و شهرسازی و سازمان میراث فرهنگی

تبادل تفاهم‌نامه مشترک فی‌مابین وزارت راه و شهرسازی (شرکت مادر تخصصی عمران و بهسازی شهری ایران) و سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گرشگری (معاونت صنایع دستی و هنرهای سنتی) منعقد شد.

به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران؛ به بهانه بزرگداشت روز جهانی صنایع دستی، نشستی  با هدف  تبادل تفاهم نامه مشترک با حضور محمد سعید ایزدی معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیر عامل شرکت مادر تخصصی عمران و بهسازی شهری ایران و بهمن نامور مطلق معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی سازمان میراث فرهنگی با هدف آموزش  صنایع دستی  به  ساکنین  واقع در سکونتگاههای غیر رسمی و محله های هدف  شهری، ارتقاء مهارت های پایه و ایجاد فرصت های شغلی  در این مناطق  برگزار شد.

در این نشست دکتر ایزدی با بیان اینکه  احیاء و گسترش هنرصنایع دستی از طریق آموزش می تواند در توانمندسازی ساکنین  در سکونتگاههای غیررسمی نقش موثر داشته باشد گفت: سال هاست که  در بحث باز آفرینی شهری بجای آنکه به جان ساکنین  بپردازیم  به جسم کالبدی آن پرداخته ایم  به همین جهت در نگرش جدید دولت  در این مناطق به  توانمند سازی ساکنین  توجه بیشتری  شده است.
وی تصریح کرد: لازمه توانمند سازی در سکونتگاههای غیر رسمی   توجه به آموزش مهارتهای پایه و ایجاد فرصتهای شغلی برای ساکنین این مناطق است.

 ایزدی گفت: صنایع دستی ایران  در زمره هنرهای سنتی برشمرده  میشود که بیانگر ارزش های فرهنگی، اجتماعی، هنری و اقتصادی این سرزمین و نماد تاریخی  و تمدن این کشور  می باشد.  حمایت و حفاظت از این میراث ارزشمند از یک سو و به کارگیری و توسعه این مهارت در عرصه اجتماع به خصوص محلات هدف برنامه های بهسازی و نوسازی شهری  بعنوان یکی از سیاستهای کارآمد در اولویت برنامه های این شرکت قرار گرفته است.

معاون وزیر راه و شهرسازی افزود: توجه  به هنر صنایع دستی می تواند کمک شایانی به توانمند سازی ساکنین در سکونتگاههای غیر رسمی نماید.
 
در ادامه مطلق نیز  با ابراز خرسندی  از برگزاری این  شست با اشاره به اینکه  در حال حاضر  برای سیصد هزار نفر  کارت شناسایی مهارت صنابع دستی در کل کشور  صادر شده است.

وی اظهارداشت: آمارها حاکی  ازآن است  که قریب  به دو میلیون نفر در  این هنر  فعالیت می کنند و درصدد هستیم  تمامی  هنرمندان این  رشته  را شناسایی و انان را تحت پوشش حمایت قرار بدهیم.   

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی سازمان میراث فرهنگی خواستار همکاری  بیشتر سازمان مطبوع خود و شرکت مادر تخصصی عمران و بهسازی شهری ایران شد و گفت: براساس  بررسیهای انجام شده  صنایع دستی آینده درخشان در پیش رو دارد و سرمایه گذاری در این هنر می تواند برای جامعه در همه زمینه ها نظیر  اشتغال زائی و غیره  سودمند واقع شود.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار