فست فود و عوارض آن در گفت و گو با چهره ها

قسمت جدیدی از مجموعه مستند "شوک" درباره فست فود مراحل تولید خود را پشت سر می گذارد.

به گزارش حوزه رادیو تلویزیون باشگاه خبرنگاران  به نقل از روابط عمومی شبکه سه سیما، مستند "شوک" این بار در تازه ترین قسمت خود مصرف غذاهای فست فود و عوارض ناشی از آن را بررسی می کند.

این موضوع پیش از این نیز در شوک مورد بررسی و آسیب شناسی قرار گرفته است اما این بار با رویکردی جذاب تر آیتم های متنوعی را در برمی گیرد. دوربین مخفی، آسیب شناسی عوارض مصرف بیش از حد غذاهای فست فود، مصاحبه با امین زندگانی، علی انصاریان و توصیه هایشان به مردم برای ورزش کردن و همچنین  آشپزی بهنوش بختیاری از جمله آیتم های این مستند است.
 
مستند "شوک" کاری از گروه اجتماعی شبکه سه سیماست و تهیه کنندگی آن را فرشاد شکیبی برعهده دارد.

انتهای پیام/ 

برچسب ها: شوک ، تولید ، برنامه ، شبکه ، سه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.