نرم افزارپارسی را پاس بداریم یکی از پیشرفته ترین و زیباترین نرم افزارهای فرهنگی ایران زمین می باشد که پارسی دوستان را در راه پارسی نویسی و پارسی گویی یاری می‌دهد.

 به گزارش دریچه فناوری اطلاعات باشگاه خبرنگاران ؛ نرم افزار پارسی را پاس بداریم یکی از پیشرفته ترین و زیباترین نرم افزارهای فرهنگی ایران زمین می باشد که پارسی دوستان را در راه پارسی نویسی و پارسی گویی یاری می‌دهد. واژگان بیگانه را برابرسازی می‌کند و نوشته‌های فارسی را می‌پالاید و به پارسی برمی گرداند.


بخش های این بسته ی نرم افزاری:

- نرم افزار پالایشگر زبان پارسی
همان گونه که می‌دانید زبان پارسی کنونی شمار بسیاری واژگان بیگانه را در خود جای داده است.این نرم افزار که از شاهکارهای گروه پارسیبان است به شما این توانایی را می‌دهد که همه‌ی واژگان بیگانه در یک نوشته پارسی را شناسایی و جایگزین نمایید. پیشرفته و نمایی زیبا ؛با شتاب و سَبُک بودن از ویژگی های کلیدی این نرم افزار است. 


- نرم افزار برابرساز واژگان بیگانه
یکی از ارزشمندترین بخش‌های این بسته‌ی نرم افزاری بخش برابرساز واژگان می‌باشد.این نرم افزار به شما این توانایی را می‌دهد تا برابر واژگان بیگانه را بیابید و یا از پارسی بودن واژه‌ای آگاه شوید.در آینده واژگان کُردی و دیگر واژگان بومی ایرانی نیز در این نرم افزار شناسایی خواهند شد. این نرم افزار همچنین استان‌های ایران زمین را به پارسی نمایش داده و درباره‌ی برابرسازی واژگان بیگانه از شما آزمون می‌گیرد. این نرم افزار همچنین پیشنهادهایی درباره جایگزینی واژگان بیگانه به شما خواهد داد. 


- نرم افزار پینگلیش به پارسی
همانگونه که می‌دانید روزانه شماری از پارسی زبانان برای گفتگوهای روزانه از واژهای انگلیسی بجای پارسی بهره می‌برند. واژه هایی همچون "parsi" به جای "پارسی" بهره می‌برده می‌شوند. نرم افزار "پینگلیش به پارسی" این دشواری را از سر راه پارسی‌زبانان برداشته است. به سادگی در این نرم افزار به پینگلیش نوشته (پینگلیش: زبان پارسی را با واژهای انگلیسی نوشتن) و نوشته‌ی پارسی خود را همزمان ببینید و به پنجره‌های دیگر بفرستید. 


- نرم افزار نام‌های ایرانی
این نرم افزار شمار بسیاری از نام‌های باستانی و مادری زبان پارسی و برخی کُردی را در خود جای داده که گهگاه به فراموشی سپرده شده اند. این نام ها به همراه آرِش (معنی) در این نرم افزار آورده شده اند. نام‌ها به دو دسته‌ی دخترانه و پسرانه در آمده اند و جستجو میان این نام‌ها بسیار ساده گشته است. 


- نرم افزار ویرایشگر پارسی میخی
همانگونه که می‌دانید پدران و نیکان ما در 2 هزاره‌ی گذشته برای نوشتن و یادداشت‌های روزانه‌ی خود از دبیره (الفبا) ای به‌نام دبیره‌ی پارسی میخی بهره می‌بردند. در گذر زمان و فراز و نشیب و دگرگونی‌های فرهنگی این نویسه رفته رفته فراموش شد. این نرم افزار به شما این توانایی را می‌دهد تا با نویسه‌ی پارسی میخی بنویسید. این نرم افزار نویسه‎‌ی میخی پارسی باستان را دوباره برای شما و زبان شناسان زنده کرده است و تنها نرم افزاریست که در این راستا تا کنون ساخته شده و بخشی از بسته‌ی نرم افزار پارسی را پاس بداریم می‌باشد که رایگان به ایرانیان پیشکش شده است.


- نرم افزار شاهنامه‌ی فردوسی
نرم افزار "شاهنامه‌ی فردوسی" همه‌ی بخش‌های شاهنامه‌ی اُستاد بزرگ زبان پارسی فردوسی توسی را در بر دارد. به شما توانایی جستجو‌ی واژه به واژه را داده و به سادگی می‌توانید بخش‌های دلخواه آن را ستاره دار نمایید تا دسترسی به آن ها ساده تر شوند. این نرم افزار یادواره‌ای است از رنج های این بزرگ زبان پارسی و پاسداری از دستاورد وی در درازای سی سال کار پر گوهر. 


- نرم افزار کارگاه سالنامه
یکی دیگر از نرم افزارهای بزرگ این بسته‌ی نرم افزاری نرم افزار "کارگاه سالنامه" می‌باشد. این نرم افزار به شما این توانایی را می‌دهد که به سادگی سالنامه‌های گوناگون را به یکدیگر برگردانده یا بازه‌ی زمانی میان دو تا روز (تاریخ) را بدست بیاورید. سالنامه‌های پشتیبانی شده در این نرم افزار سانامه‌های "آریایی"، "خورشیدی" و "ترسایی(میلادی)" می‌باشند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
مهدیار
۲۲:۲۵ ۱۹ فروردين ۱۳۹۹
به سلام به دوستان
برای استفاده از این نسخه نرم افزار که پیام میده «به علت کهنگی و گذشتن زمان نرم افزار پوچ شده است مجددا برنامه جدید دریافت کنید»
کافیه تاریخ سیستم تون رو بذارید روی سال 2016 یعنی 4 سال به عقب ببرید.
با سپاس
Iran (Islamic Republic of)
مصدق
۰۰:۲۸ ۱۳ مرداد ۱۳۹۳
شماره ی ایکن ها زیاده.خیلی زیاد؛ ولی تلاش شما برای پاسداری از پارسی ستودنی است.
Singapore
ALI
۱۰:۱۰ ۲۹ تير ۱۳۹۳
درود بر شما باد لطف کنید برنامه را برای اندروید هم
Iran (Islamic Republic of)
سعید اکبری نجف ابادی
۱۵:۲۹ ۲۸ تير ۱۳۹۳
روو ویندوز 8 اصلا جواب نمیده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۲۷ ۲۸ تير ۱۳۹۳
آخه اسکل امیدواریم و انشالله با هم فرق داره .. میتونیم بگیم اگه خدا بخواد ..
Iran (Islamic Republic of)
حمید
۰۲:۰۹ ۲۸ تير ۱۳۹۳
اسلام به گفتن ان شاءالله و ماشاءالله توصیه کرده. مستضعف هم به معنی ندار نیست بلکه به معنی ضعیف نگه داشته شده است. هر چیزی را که نباید ترجمه کرد.
پس بجای حاج شیخ حسن هم بگویید خواجه پیر نیک.
Iran (Islamic Republic of)
مهدیار
۲۲:۳۵ ۱۹ فروردين ۱۳۹۹
با سلام به دوستان
پاسداشتن پارسی دشمنی با عربی و اسلام و هیچ چیز دیگه ای نیست
نه تنها فارسی، که هر زبانی برای زنده ماندن نیاز به پاسداری دارد.
همه زبان ها ازشمند و گرامی هستند...
پاسداری چند گونه می تواند باشد:
پاسداری از دستور زبان ( بیشترین نیاز به تلاش در این بخش است)
پاسداری از واژگان زندهٔ کنونی(چه نیازی برای جایگزینی این واژه هاست)
بازشناسی واژگان زندهٔ گذشته
قانومند کردن ورود واژه های بیگانه (وام واژه)
* زبان های زنده با هم داد وستد فرهنگی داشته و به توانمندی خود می افزایند*
با سپاس
آخرین اخبار