فرار چاره اضطراب نیست!!!

هر کسی با اضطراب‌هایش به روشی برخورد می‌کند، بعضی ترجیح می‌دهند از کنار آن رد شوند، برخی سعی می‌کنند از آن دوری یا به عبارتی فرار کنند.

نغمه منصوری روانشناس خانواده در گفتگو با خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران گفت: رابطه اضطراب با سلامت و کارایی فرد یک رابطه خطی نیست یعنی افراد باید حدی از اضطراب را داشته باشند تا کارایی خوبی داشته باشند و زندگی شان روی روان منظم باشد اما اگر این میزان بیشتر از یک حدی شود کارایی فرد را به کل مختل می‌کند و بازدهی او را پایین می‌آورد.

وی ادامه داد: اضطراب مانند نمک غذاست یعنی مقداری از آن برای بهتر شدن غذا لازم است اما زیاد شدن آن می‌تواند غذا را خراب و طعم آن را شور کند.

منصوری اظهار داشت: اضطراب مفید است چرا که افرادی که هیچ گونه اضطرابی ندارند راحت در خانه می‌خوابند و هیچ‌کاری انجام نمی‌دهند اما افرادی در زندگی فعال هستند و احساس مسئولیت و وظیف‌شناسی می‌کنند که مقداری اضطراب دارند و در واقع همین اضطراب مثبت افراد را به فعالیت و کار وادار می کند.

این روانشناس خانواده تصریح کرد: برای روشن شدن رابطه بین اضطراب و کارایی و خطی نبودن این رابطه باید گفت: تا یک جایی اگر اضطراب زیاد شود کارایی هم بالا می‌رود ولی از یک جایی به بعد اگر اضطراب زیاد شود در کارایی فرد اختلال به وجود می‌آید و به مرور کارایی او کاهش پیدا می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: هر کسی با اضطراب‌هایش به روشی برخورد می‌کند، بعضی ترجیح می‌دهند از کنار آن رد شوند، برخی سعی می‌کنند از ان دوری یا به عبارتی فرار کنند و برخی هم ترجیح می دهند با اضطراب‌هایشان رو‌در ‌رو شوند و با آنها مقابله کنند. اول از همه باید گفت: فرار و اجتناب از موقعیت‌های اضطارب‌زا نه تنها اضطراب را بهتر نمی‌کند بلکه آن را تشدید می‌کند. وقتی با ترس‌ها و اضطراب‌ها مواجه شویم، می‌بینیم آنقدر هم که گمان می‌کردیم ترسناک نبوده و همین اضطراب ها را کم می‌کند.

انتهای پیام/

برچسب ها: فرار ، چاله ، اضطراب
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار