رییس مرکز حوادث و فوریت های پزشکی وزارت بهداشت اعلام کرد

ضرورت احداث "اورژانس هوایی ملی" در کشور/ ایجاد 14 پایگاه اورژانس هوایی در نیمه اول مرداد ماه

صابری نیا گفت: با فعال کردن اورژانس هوایی و افزایش سطح پوشش جاده ای ، می توان پوشش خدمات ترافیکی جاده ای را از 85 درصد افزایش داد.

به گزارش گروه علمي،‌ پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وبدا،امین صابری نیا رییس مرکز حوادث و فوریت های پزشکی وزارت بهداشت،  گفت: در حال حاضر دو هزار و 87 پایگاه اورژانس زمینی احداث شده که خدمات رایگان به نیازمندان ارائه می دهند.

امین صابری نیا افزود: این عمل باعث شده خدمت رسانی اورژانس افرایش یابد به طوری که توانستیم 85 درصد از تصادفات جاده ای را پوشش دهیم.

وی با اشاره به این که در تلاشیم زمان رسیدن به صحنه حادثه را به زیر 14 دقیقه برسانیم و تعداد پایگاه های اورژانس را افزایش دهیم، خاطرنشان کرد: از آنجا که حوادث و سوانح در جاده های فرعی و درون شهری نسبت به جاده های اصلی کم است، نیازی به استفاده از خدمات پایگاه های اورژانس جاده ای در
این مناطق نیست و باید از خدمات اورژانس هوایی برای پوشش جاده های فرعی بهره ببریم.

رییس مرکز حوادث و فوریت های پزشکی وزارت بهداشت با بیان این که تا قبل از این چندین پایگاه به صورت محلی و منطقه ای این خدمات رسانی را به عهده گرفته بودند، توضیح داد: با این حال احداث اورژانس هوایی ملی بسیار ضروری است. اگر در 44 نقطه از کشور اورژانس هوایی را مستقر کنیم، از این طریق می توانیم در تمام کشور، مناطق کوهستانی و صعب العبور را پوشش دهیم.

به گفته وی علاوه بر این اگر حادثه در جایی اتفاق افتاده باشد که رسیدن مصدوم به بیمارستان بیش از 30 دقیقه به طول بینجامد، از طریق امدادرسانی هوایی، می توانیم این جابه جایی را در حداقل زمان ممکن انجام دهیم.

 صابری نیا در ادامه گفت: در حال حاضر 16 منطقه را برای فعال کردن اورژانس هوایی در نظر گرفتیم. به طوری که 12 منطقه به عقد قرار داد رسیده و سعی داریم دو منطقه دیگر را نیز شامل قرارداد کنیم تا در نیمه اول مرداد ماه 14 پایگاه اورژانس هوایی را در مناطق مورد نیاز ایجاد نماییم.

وی اظهار کرد: با این کار جاده های فرعی را در شعاع 150 کیلومتری پوشش می دهیم و با فعال کردن اورژانس هوایی و افزایش سطح پوشش جاده ای ، می توانیم پوشش خدمات ترافیکی جاده ای را از 85 درصد افزایش دهیم.

 صابری نیا در مورد آمار حوادث ترافیکی در سال جاری نیز گفت: تلفات جاده ای در نوروز 93 نسبت به نوروز 92، دارای 13 درصد کاهش بود همچنین تلفات ناشی از حوادث مربوط به اورژانس نیز 5 درصد نسبت به سال گذشته کاهش داشت.

به گفته وی خراسان رضوی، فارس، مازندران و گیلان، جزو استان ها و محورهای پر حادثه جاده ای در کشور محسوب می شوند.


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
عبدالهی
۲۲:۴۷ ۱۰ مرداد ۱۳۹۳
اورژانس هوایی در کوهرنگ بختیاری به دلیل صعب العبوربودن و کوهستانهای فشرده ودر هم تنیده زاگرس و سر بفلک کشیدگی ارتفاعات نیز ضروری بنظر میرسد خواهشا مسولان بفکر باشند
آخرین اخبار