مصرف "کربوهیدرات" تمایل به خوردن شیرینی را کاهش می‌دهد

مصرف کربوهیدرات در هر وعده غذایی سبب حفظ قند خون شده و تمایل به استفاده از شیرینی‌ را کاهش می دهد.

دکتر خدیجه رحمانی متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران اظهار کرد: بطور کلی استفاده از شیرینی مصنوعی در طول روز توصیه نمی‌شود و چنانچه عادت به مصرف مواد شیرین در ایام ماه مبارک رمضان در افراد ایجاد شده است، باید با مصرف نان و غلات که در بدن به تدریج به قند تبدیل می شود، این تمایل را کاهش داد.

وی با اشاره به اینکه شیرینی خیلی سریع جذب بدن شده و قند خون افزایش می‌یابد، تصریح کرد:
با افزایش قند خون سریع انسولین ترشح می‌شود و میزان آن را کاهش می دهد که این پروسه تمایل به استفاده از شیرینی را در فرد ایجاد می کند.

وی با تاکید بر رعایت تعادل در مصرف مواد غذایی اذعان داشت: مصرف 6 گروه نان و غلات در طول روز بطوری که 3 واحد در صبحانه، 2 واحد در ناهار و یک واحد در شام باشد می‌تواند به افراد در حفظ وزن بدن و کاهش تمایل به مصرف انواع شیرین کمک کند.

به گفته این متخصص تغذیه کربوهیدرات کمپلکس باید یک سوم  بشقاب غذایی افراد را تشکیل دهد.



انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار