بیش از 8 هزار تن 5 ماه امسال در مازندران تولید شد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قائم شهر در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران ساری ، از تولید بیش از 8 هزار و 717 تن گوشت سفید مرغ در 5 ماهه امسال در واحدهای مرغ گوشتی این شهرستان خبر داد.

درویش نیا افزود: در راستای امنیت غذایی و تامین پروتئین مورد نیاز جامعه در پنج ماهامسال بیش از 8 هزار و 717 تن گوشت سفید مرغ به ارزش 584 میلیارد و 35 میلیون ریال در واحدهای پرورش مرغ گوشتی این شهرستان تولید و به بازار مصرف عرضه گردید.

وی تصریح کرد: این مقدار گوشت سفید، حاصل جوجه ریزی بیش از پنج میلیون و 108 هزار و 120 قطعه جوجه در تعداد 228 واحد مرغداری گوشتی این شهرستان بوده است.

وی با اشاره به حضور کارشناسان مربوطه در واحدهای پرورش مرغ گوشتی این شهرستان در جهت اطلاع رسانی و آگاهی بخشی مرغداران به مسائل علمی و دانش روز، کاهش هزینه های تولید، افزایش درآمد تولید کنندگان و بهره برداران و ... را از دستاوردهای حضور کارشناسان در عرصه بیان داشت./ش/ن

برچسب ها: گوشت ، سفید ، مازندران
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.