ابراهیمی مقدم در گفتگو با باشگاه خبرنگاران؛

چگونه سن ازدواج را پایین بیاوریم؟

یک روانشناس گفت: اگر جوانان زودتر وارد بازار کار شوند و توقعات خود را در زندگی کم کنند، سن ازدواج پایین تر خواهد آمد.

حسین ابراهیمی مقدم در گفتگو با خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران با اشاره به عوامل متعدد در بالارفتن سن ازدواج، افزود: بالارفتن سطح تحصیلات افراد به صورت تخصصی در عرصه های مختلف یکی از عوامل اصلی در افزایش سن ازدواج است، چرا که در گذشته افراد در سنین پایین به شغل های خانوادگی و آباء و اجدادی خود می پرداختند.
 
وی در ادامه عنوان کرد: بالارفتن سطح توقعات منجر به این می شود که افرادی که از حیث مادی و اقتصادی در طبقه پایین تری قرار دارند نتوانند انتظارات و توقعات خود را برآورده کنند.
 
این روانشناس با بیان اینکه امروزه افراد خیلی دیر وارد اجتماع و بازار کار می شوند، اظهار کرد: با توجه به اینکه در گذشته طول عمر متوسط افراد حتی به 25 سال هم نمی رسید، طبیعی بود که افراد در سنین پایین مثلا 10 یا 12 سالگی ازدواج کنند و به تبع آن زود هم بچه دار شوند، در حالی که امروزه امید به زندگی در افراد به 70 سال ارتقاء پیدا کرده است، بنابراین 20 سالگی برای ازدواج سن کمی بشمار می آید.
 
این روانشناس ادامه داد: از طرفی به نظر می رسد افراد نسبت به آینده و حق و حقوق خود نسبت به گذشته آگاهتر شده اند و همین امر سبب احتیاط در تصمیم گیری افراد می شود.
 
در ادامه، ابراهیمی مقدم اظهار کرد: از دیگر عوامل موثر در بالارفتن سن ازدواج در میان جوانان نیز بالارفتن سطح انتظارات و چشم و هم چشمی است.
 
وی با اشاره به اینکه ترس از ازدواج در خیلی از افراد وجود دارد،تصریح کرد: این افراد در اطرافشان ازدواجهای ناموفق بسیاری دیده اند و از انتخاب و تصمیم گیری می ترسند و همین امر باعث ایجاد تاخیر در تصمیم گیری افراد می شود که این خود نیز باعث از بین رفتن شور و هیجان در افراد می شود.
 
وی در پایان گفت: از بهترین راهکارها برای جلوگیری از بالارفتن سن ازدواج در افراد، پایین آوردن سطح توقعات و دوری از چشم و هم چشمی و همچنین استفاده از آموزه های دینی و وارد کردن افراد در سنین پایین تر به اجتماع و بازار کار است.
 
انتهای پیام/
برچسب ها: ازدواج ، جوانان ، پایین
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار