ساری؛

برداشت 500 تن انجیر در گلوگاه

از ابتدای برداشت انجیر تا پایان تابستان امسال 500 تن انجیر در گلوگاه برداشت شد.

مدیر جهاد کشاورزی گلوگاه در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران ساری گفت: امسال از ابتدای برداشت انجیر تا پایان تابستان که برداشت این محصول به اتمام رسید، 500 تن انجیر در گلوگاه برداشت شد.

طاهری با بیان اینکه حدود 100 هکتار نهال انجیر در گلوگاه وجود دارد، افزود: 800 گونه انجیر در جهان وجود دارد، که 37 گونه آن در کشور و 9 گونه در گلوگاه تولید می شود.

مدیر جهاد کشاورزی گلوگاه با اشاره به اینکه دو سوم انجیر مازندران در گلوگاه تولید می شود، گفت: انواع انجیر شامل؛ سیاه، سبز، شاه انجیر، سفید گلوگاه، برگ چناری و رند است.

وی یادآور شد: قیمت هر کیلو انجیر به طور متوسط 3 هزار تومان است.

انتهاي پيام/ز

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.