شبکه العربیه گزارش داد مجلس عوام انگلیس با به رسمیت شناخته شدن دولت فلسطینی موافقت کرد.

به گزارش سرويس بين‌‌الملل باشگاه خبرنگاران؛شبکه العربیه گزارش داد نمایندگان مجلس عوام انگلیس با به رسمیت شناخته شدن دولت فلسطینی موافقت کردند.

تصویب طرح به رسمیت شناختن فلسطین در مجلس عوام انگلیس برای دولت این کشور الزام آوری نیست، اما تصویب آن آثار بین المللی عمیقی خواهد داشت.

اگرچه به رسمیت شناختن دولت‎ها از وظایف دولت انگلیس محسوب می‎شود و نه پارلمان؛ اما در صورت تصویب، این موضوع دولت لندن را با چالش مواجه خواهد کرد.

لندن بارها تصمیم خود را درخصوص به رسمیت شناختن کشور فلسطین به شرط حمایت از روند عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی اعلام کرده است.

این طرح پیشنهادی به ابتکار اکثریت نمایندگان مجلس عوام انگلیس از جمله حزب لیبرال دموکرات و حزب مخالف محافظه کار حمایت شد.

این مواضع حزب مخالف کارگر، نگرانی‏هایی را از سوی صهیونیستها برانگیخت تا جایی که یکی از وزرای کابینه صهیونیستی با اعمال فشار به این حزب خواسته بود که با این رأی گیری مخالفت کند.

رژیم صهیونیستی بیم آن دارد در صورت پیروزی حزب کارگر در انتخابات آتی و به دست گیری دولت، آنها هم مانند سوئد دولت فلسطین را به صورت یکجانبه به رسمیت بشناسند.

این طرح پیشنهادی در شرایطی در مجلس عوام انگلیس به رای گذاشته شد که تشکیلات خودگردان فلسطین نیز هفته گذشته پیش نویس قانونی را به اعضای 15 گانه شورای امنیت تقدیم کرد که در آن خواستار پایان اشغالگری رژیم صهیونیستی (البته پایان اشغال سرزمین های 1967 م نه کل سرزمین فلسطین) و عقب نشینی به مرزهای سال 1967 تا پایان سال 2016 میلادی شد.

این اقدام تشکیلات خودگردان فلسطین زمینه سازی برای طرح رسمی آن در شورای امنیت است.

دولت سوئد هفته قبل کشور فلسطین را به رسمیت شناخت و به این ترتیب اولین کشور در اتحادیه اروپا است که این تصمیم را گرفت. تا کنون 130 کشور در جهان فلسطین را به رسمیت شناخته اند.

انتهای پیام//
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار