کرمان؛

مردمی که نان را از گندم برداشت شده خود می پزند

در حالی که این روزها روستاییان آرد مورد نیاز خود را از شهر تهیه می کنند اما تمام مردم روستای درود بخش مرکزی عنبرآباد همچنان گندم مورد نیاز خود را کشت وآرد مورد نیاز برای پخت نان را از محصول خودشان تهیه می کنند.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران کرمان ، به گفته یکی از اهالی روستا ،به دلیل اینکه روستای ما از شهر فاصله زیادی دارد وراه ارتباطی مناسبی ندارد مردم این روستا همانند گذشته گندم مورد نیاز خود را کشت وهر ماه به اندازه نیاز گندم را به آسیابان می دهند تا آرد مورد نیازشان را تامین کند.

آقای سرحدی آسیابان روستای درود در این باره گفت:این شغل آبا و اجدای ماست، در گذشته این آسیاب آبی بوده است وهم اکنون به دلیل مراجعه زیاد مردم این آسیاب را به گازوئیلی تبدیل کرده ام.

وی افزود:روزانه بیش از 300تا 400کیلو گرم گندم در این آسیاب برای 120خانوار آرد می کنم.

سرحدی یادآور شد: سالیانه حدود 15هزار کیلو گرم گندم در این روستا کشت می شود ومردم در کشت گندم به یکدیگر کمک می کنند تا آرد مورد نیازشان تامین شود.
روستای درود در دل کوهستان جای دارد ویکی از مناطق سردسیری و سرسبز عنبرآباد است.

انتهاي پيام/ا

برچسب ها: نان ، گندم ، کرمان ، زاهذان ، شیراز ، قم ، بیرجند
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.