محققان دانشگاه میشیگان و دانشکده پزشکی هاروارد در بوستون دریافتند با استفاده از پروتئینی در موش می توان شنوایی را بهبود بخشید.

به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، محققان دریافتند که یک پروتئین به نام NT3 برای ایجاد سیناپس روبان (قرمز) مهم است که این سیناپس ارتباطات میان سلول های گوش داخلی و سلول های عصبی را فراهم می کند.
 
محققان به رهبری گابریل Corfas، دکترا، از دانشگاه میشیگان، یافته های خود را به صورت آنلاین منتشر در مجله eLife منتشر کردند و دریافتند افزایش تولید پروتئینی به نام Neurotrophin-3NT در موش،نقش کلیدی در ارتباطات بین گوش و مغز بود.  
 
NT3 اجازه می دهد تا سیگنال های صدا از گوش به مغز ارسال شوند. پروتئین در ایجاد یک ارتباط فوق سریع بین سلولهای مو گوش و سلول های عصبی بسیار مهم است و محققان دریافته اند از دست دادن شنوایی در میان مردان شایعتر از زنان است و محققان بر این باورند با مطالعه بیشتر بر روی موش ها می توان شنوایی را در دوران میانسالی بهبود بخشید.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.