دکتر سهیل اسکندری معاون فنی اداره کل نظارت و ارزیابی فراوردههای غذایی، آرایشی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: طرح بررسی کاهش سموم و آفات نباتی کشاورزی در محصولات کشاورزی از چند ماه پیش آغاز شده که در این راستا 10 دانشگاه علوم پزشکی کشور موظف شدهاند امسال میزان باقی مانده سموم و آفات کشاورزی را در هفت محل مورد بررسی قرار دهند.
وی ادامه داد: طبق برنامه در سیب درختی، برنج، گوجه فرنگی و خیار میزان باقی مانده سموم و در سیب زمینی، کاهو و پیاز میزان فلزات سنگین و باقی مانده نیترات مورد بررسی و اندازه گیری قرار میگیرد.
اسکندری با بیان این که نتایج برخی از استانها برای ما ارسال شده است، خاطر نشان کرد: اما تا جمع بندی و آنالیز کل آمار استانها نمیتوانیم آمار ارائه دهیم اما تا پایان سال قطعا نتایج اعلام خواهد شد.
انتهای پیام/