کدام "زنان" در معرض ابتلا به آلزایمر هستند؟

آیا شما از همان زن‌هایی هستید که همیشه نگران‌اند؟ آیا شما هم از بی‌خوابی‌های شبانه خود کلافه هستید؟ به عقیده دانشمندان، بی‌خوابی های شبانه تنها یکی از تبعات داشتن اضطراب و استرس فراوان در زندگی است، یکی دیگر از عارضه‌های خطرآفرین چنین پدیده بروز اختلالات مغزی در فرد است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران ،زنان عصبی و حسودی که خُلق و خوی با ثباتی ندارند دو برابر بیش از دیگران در معرض ابتلا به اختلالات کارکرد مغز از جمله آلزایمر در دوران میانسالی هستند.

این موضوع از آنجایی قابل توجه و اهمیت است که تعداد زنانی که مبتلا به انواع زوال عقل از جمله بیماری آلزایمر می‌شوند، روز به روز در حال افزایش است. دانشمندان پیش بینی می کنند در سال ۲۰۵۰ تعداد افراد مبتلا به این بیماری به ۴۴ میلیون نفر در جهان برسد.

بر اساس تحقیقات انجام شده، زنانی که در مدت زمان طولانی استرس و نگرانی های فزاینده ای را در زندگی متحمل می شوند، یکی از آسیب پذیر ترین گروه ها در برابر بیماری آلزایمر هستند.

از طرف دیگر عصبی، خجالتی و درون گرا بودن نیز خصایصی هستند که منجر به افزایش خطر بروز بیماری های مرتبط با زوال عقل می شوند.

در واقع عصبی بودن عاملی است برای بیشتر شدن میزان تشویش و نگرانی فرد و چنین موضوعی بر عملکرد مغز تأثیر مستقیم می‌گذارد.

اگرچه اغلب تحقیقات انجام شده به نکاتی از قبیل ارتباط میان سطح تحصیلات، فشار خون، بیماری های قلبی، ژنتیک و آسیب های مغزی با بیماری آلزایمر پرداخته اند، اما یافته های جدید نشان داد فارغ از همه این عوامل ویژگی های شخصیتی هر فرد بر احتمال ابتلا او به زوال عقل اثر مستقیم دارد. به عنوان نمونه: زنان حسود، عصبی و بد خُلق نه تنها یکی از مستعدترین گروه ها در برابر آلزایمر هستند، ویژگی های که با توجه به آنها می توان این بیماری را پیش از آنکه تشدید بشود یا حتی شروع شود پیش بینی کرد.

/انتهای پیام

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.