مدیر کل آسیب‌های اجتماعی سازمان بهزیستی کشور گفت: مصرف حتی یکبار آمفتامین‌ها اعتیادآور است و آثار سوء یکبار مصرف مواد مخدر صنعتی ۸ سال در بدن می‌ماند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران،فرهاد  اقطار، مدیرکل آسیب‌های اجتماعی سازمان بهزیستی کشور افزود: دولت در مبارزه با مواد مخدر وظایف سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی، هدایت، هماهنگی و نظارت را به عهده دارد، اما  در اجرا به تنهایی قادر به انجام این وظایف در امر مقابله با اعتیاد نیست و باید از مشارکت فکری و  عملی مردم در قالب تشکل‌های سازمان‌یافته استفاده کرد.
 

وی بیان کرد: اعتیاد از مسایل روز و اجتماعی مهمی است که بسیاری از افراد در جامعه با آن درگیر هستند و باید در مقابله با آن مشارکت مردمی افزایش یابد.
 

وی تأکید کرد: باید کار را به مردم واگذار کنیم و آنان نیز با اطلاع‌رسانی از سوی کارشناسان، تحلیلگران، ستاد مبارزه با مواد مخدر و سایر نهادهای مربوطه و از طریق رسانه‌ها کسب آگاهی کرده و خودشان بخواهند که در این زمینه داوطلبانه مشارکت کنند.
 

مدیرکل آسیب‌های اجتماعی سازمان بهزیستی کشور تصریح کرد: آحاد جامعه می‌بایست در قالب سازمان‌های مردمی، تشکل‌ها و انجمن‌ها در امر مقابله با اعتیاد و اجتماعی کردن این مبارزه مشارکت کنند.
 

اقطار ادامه داد: باید تجربیات و برنامه‌های پیشگیری برای واگذار کردن مقابله با اعتیاد به مردم منتقل شود و دولت نیز در این زمینه حمایت‌های معنوی کند.
 

وی با اشاره به اینکه سازمان‌های مردمی مهمترین عنصر در مبارزه با مواد مخدر صنعتی و روانگردان‌ها محسوب می‌شوند، گفت: در این راه نباید از مشارکت خیران و نیکوکاران غافل شد، آنان می‌توانند با سرمایه‌گذاری در امر آموزش، پیشگیری و درمان اعتیاد بسیار کمک‌کننده باشند.
 

مدیرکل آسیب‌های اجتماعی سازمان بهزیستی کشور گفت: حتی یک بار تجربه مصرف مواد مخدر و ترکیبات ناشی از آمفتامین‌ها تا 7 تا 8 سال در بدن باقی می‌ماند و اعتیادآور است. لذا باید آگاهی‌ها درست به مردم ارائه شود.
 

اقطار، مردم را به‌عنوان سرمایه اصلی توسعه کشور دانست و تاکید کرد: اعتیاد به مواد مخدر صنعتی و روانگردان‌ها سلامت بخشی از سرمایه انسانی کشور را از بین می‌برد و به‌عنوان مانع توسعه به شمار می‌رود، ضروری است برای رفع آن مردم را در قالب سازمان‌های مردمی و انجمن‌ها به مقابله با اعتیاد فرا بخوانیم.
 

اقطار اظهار امیدواری کرد: با گسترش و توسعه مشارکت مردم برنامه‌ها و فعالیت‌های مبارزه با مواد مخدر صنعتی و روانگردان‌ها هر چه زودتر تحقق یابد تا شاهد افزایش آسیب‌های اجتماعی ناشی از اعتیاد که فساد و طلاق مهمترین آنها بشمار می‌روند، نباشیم و قشر نوجوان و جوان کشور به عنوان سرمایه‌های اصلی توسعه از معضل خانماسوز مواد مخدر در امان بمانند.

 

 

ستاد مبارزه با مواد مخدر

برچسب ها: خطر ، جدی ، روانگردان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار