فشار خونی‌ها در ایام عید این کارها را انجام دهند

افراد مبتلا به فشار خون در ایام عید از مصرف آجیل‌های شور پرهیز نمایند.

سید مرتضی صفوی متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران  گفت: افراد مبتلا به بیماری فشار خون در ایام عید از مصرف آجیل‌های شور پرهیز نمایند به دلیل آنکه سبب تشدید فشار خون فرد می‌شود.

وی افزود: استفاده ماده‌های غذایی چرب مانند شیرینی‌های خامه‌ای به تشدید فشار خون تاثیر می‌گذارد و مصرف آن به اینگونه افراد به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود.

این متخصص تغذیه با اشاره به مواد غذایی موثر در ابتلا به فشار خون اظهار داشت: سس‌های قرمز و گوجه فرنگی، حاوی نمک است به خصوص نوجوانان از این ماده غذایی در مصرف غذاهای فست فودی زیاد استفاده می‌کنند مصرف سس قرمز و گوجه فرنگی در دراز مدت، بیماری فشار خون بالا را به همراه دارد.

نیستانی تصریح کرد: افراد مبتلا به فشار خون بالا علاوه بر آنکه آجیل‌های شور و ماده‌های غذایی پرچرب را استفاده نمی‌کنند از مصرف سس قرمز و گوجه فرنگی در ایام عید پرهیز نمایند به دلیل آنکه مصرف این ماده‌ی غذایی نیز بر تشدید فشار خون موثر واقع می‌گردد.



انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.