افراد دیابتی در ایام نوروز این نکات را رعایت کنند

افراد مبتلا به دیابت در ایام عید به جای استفاده از شیرینی غلیظ از مغزهایی چون بادام و فندق مصرف کنند.

سوسن پارسا، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: در صورتیکه افراد دیابتی به منظور کنترل بیماری خود از دارو مصرف می‌کنند، مصرف آن را در روزهای عید نیز ادامه ‌دهند، همچنین کسانیکه نیاز به تزریق انسولین دارند در این ایام نیز سر وقت این کار را انجام دهند. 

وی افزود: افراد مبتلا به دیابت در ایام عید نیز به دفعات زیادی غذا میل کنند اما آن را در حجم کمی مصرف نمایند. 

این متخصص تغذیه با اشاره به چگونگی تغذیه افراد دیابتی اظهار داشت: افراد مبتلا به دیابت در ایام عید در وسط روز به جای استفاده از شیرینی غلیظ از مغزهایی چون بادام و فندق و میوه استفاده نمایند. 

پارسا ادامه داد: همچنین افراد مبتلا به دیابت میوه را با توجه به وزن و سن خود میل کنند و از مصرف بیش از اندازه شیرینی خودداری نمایند، علاوه بر آن به اینگونه افراد مصرف مواد بسیار شیرین مانند عسل و مربا توصیه نمی‌شود. 

وی تصریح کرد: افراد مبتلا به دیابت،‌نان، برنج و سیب زمینی کمتری مصرف کنند، مصرف اندک سیب زمینی به اینگونه افراد به دلیل قند بالای این ماده غذایی توصیه می‌گردد همچنین افراد مبتلا به دیابت از میوه‌هایی با شیرینی اندک چون سیب استفاده کنند. 




انتهای پیام/ 

برچسب ها: دیابت ، نوروز ، قند ، میوه ، انسولین
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار