ساق پا به چه دلیل می‌گیرد؟

کمبود این ویتامین باعث گرفتگی عضله می شود.

دکتر رهایی متخصص ارتوپد در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: علت عمده‌ اسپاسم یا گرفتگی عضلات، تغییرات الکترولیتی بدن نظیر کاهش کلسیم است.به دلیل کمبود کلسیم وارد شده به بدن عضله‌ها انقباض و شل شده و در نتیجه فرد دچار اسپاسم می گردد.

وی ادامه داد: این مشکل به طور مکرر در افراد مبتلا به فشار خون دیده می‌شود که از غذاهای کم نمک مصرف می‌کنند.

غذای مصرفی علاوه بر سدیم و کلر دارای کلسیم نیز می‌باشد که افراد مبتلا به این بیماری از آن غافل‌اند و دچار اسپاسم‌های شبانه می‌شوند. گرفتگی عضلانی، دردهای ناگهانی که معمولاً به موقع استراحت اتفاق می‌افتد از علائم اسپاسم هستند.

همچنین این گرفتگی در ساق پا و اندام‌های تحتانی بیشتر و در عضلات کمر، ران و اندام‌های فوقانی کمتر اتفاق می‌افتد.

این متخصص ارتوپد عنوان کرد: بسیاری از بیماری‌ها من جمله بیماری‌های غدد، دیسک کمر و بیماری های روماتیسمی نیز در ایجاد اسپاسم نقش مهمی دارند.

دکتر رهایی برای درمان اسپاسم توصیه داشت: در مراحل اولیه اگر فرد فشار خون یا بیماری‌ دیگری نداشته باشد می‌تواند مصرف غذای نمکی خود را افزایش دهد، در غیر این صورت به این افراد کلسیم داده می‌شود.

توصیه می‌شود افرادی که به گرفتگی عضلات دچار شده‌اند آب درمانی و ماساژ بدن را در فعالیت‌های خود بگنجانند. علی رغم تمام راهکارهای مذکور اگر اسپاسم بهبود نیابد بایستی به متخصص مراجعه کرده و ویزیت شوند تا با بررسی‌های بیشتر علت آن مشخص گردد.

 گفتنی است؛ داشتن تحرک و ورزش کردن در صورت نداشتن رژیم غذایی مناسب علائم اسپاسم را تشدید می‌کند.

انتهای پیام/

برچسب ها: روماتیسم ، ساق ، پا ، بیماری ، درد ، درمان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار