عراقی مطرح کرد

400 قلم تجهیزات مورد نیاز در حوزه گازرسانی داخلی سازی شد

معاون وزیر نفت در امور شرکت گاز با بیان این که در حال حاضر ٩٨ درصد از ٤٠٠ قلم تجهیزات و قطعات مورد نیاز در حوزه گازرسانی داخلی سازی شده است، گفت: این شرکت با برنامه ریزی‌های انجام شده ٩٠ درصد از تجهیزات بخش خطوط انتقال گاز و تأسیسات تقویت فشار را بومی سازی کرده است.

حمیدرضا عراقی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران، با اشاره به اینکه  شرکت ملی گاز ایران وظیفه تأمین گاز مشترکان خانگی، تجاری، صنعتی، تزریق و صادرات گاز را بر عهده دارد،تصریح کرد: در حال حاضر بیش از 98 قطعات در بحث گاز رسانی از سوی سازندگان داخلی تامین می شود.

مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران اظهار کرد: با داخلی سازی و بومی سازی تجهیزات مورد نیاز صنعت گاز از جمله، پالایشگاه‌ها، تأسیسات تقویت و تقلیل فشار، ولوها، شیرها و... گازرسانی مطمئن و پایدار با سرعت بیشتری انجام می شود. 

وی با بیان این که در حال حاضر ٩٨ درصد از ٤٠٠ قلم تجهیزات و قطعات مورد نیاز در حوزه گازرسانی داخلی سازی شده است، تصریح کرد: شرکت ملی گاز ایران با برنامه ریزی‌های انجام شده ٩٠ درصد از تجهیزات بخش خطوط انتقال گاز و تأسیسات تقویت فشار را بومی سازی کرده است. 

عراقی در ادامه به نبود طراحی پالایشگاهی در ایران اشاره کرد و گفت : با نبود طراحی پالایشگاهی سازندگان و تولید کنند گان داخلی نتوانسته اند به پالایشگاه‌ها ورود پیدا کنند که با طراحی این پروژه که به مدت 3 یا 4 سال زمان می برد  ،در آینده این مهم نیز میسر می شود.
 وی ادامه داد: مراحل طراحی پالایشگاه ملی  هم اکنون شروع  شده و پیشرفت قابل قبولی داشته ولی  هنوز به مرحله اجرا نرسیده است. 

معاون وزیر نفت در امور شرکت گاز، فضای نمایشگاه را محیط مناسبی برای آشنایی با بخشهای مختلف صنعت توصیف کرد و گفت: برگزاری نمایشگاههای تخصصی امکان شناسایی توانمندی، امکانات و سازندگان داخلی را فراهم می کند و می توان بر اساس این شناسایی نیازهای خود را تامین کرد. 

عراقی تاکید کرد: با ارتباط مستقیم بین سازندگان و صنعت گاز، نیازها و دغدغه های دوطرف شناسایی می شود و درهمین راستا می توان با دقت و سرعت بیشتری فعالیت کرد. 

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر حمایت های لازم از سازندگان و تولید کنندگان داخلی صورت می گیرد ،ولی این حمایت تا حدی است که رقابت حذف نشود و سازندگان و تولید کنندگان  با رقابت بتوانند ضمن ارتقا محصولات خود در پرويه ها نیز حضور داشته باشند.

وی در ادامه از رفع مشکلات ارزی برای تولید کنندگان خبر داد و گفت: در یک مقطع زمانی خاص نرخ ارز 2 یا 3 برابر شد از این رو تولید کنندگان متضرر شدند در نتیجه با با توافق های صورت گرفته مقرر شد تا تولید کنندگانی که این  نوسان ارز متضرر شده ا ند ،بخشی از آن را دولت پرداخت کند وطی یک دستورالعمل و بخشنامه اعلام شد.

وی خاطرنشان کرد: در پرداختی های امسال هیچگونه تاخیری به سازندگان و تولید کنندگان داخلی نخواهیم داشت.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار