برخی از روزه داران در ماه رمضان دچار احساس تلخی در دهان می‌شوند که با چند توصیه‌ی ساده می‌توان این تلخی را تاحد زیادی بر طرف کرد.

پیام فرحبخش متخصص تغذیه درگفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران بیان کرد: برخی از روزه داران در ماه رمضان دچار احساس تلخی در دهان می‌شوند که علت آن این است که وقتی روزه داران ساعات متمادی گرسنه هستند معمولا بدن قند خون را استفاده می‌کند و بعد از آن به سراغ قندهای ذخیره شده در کبد و عضلات می‌رود. 

وی افزود: بعد از اینکه بدن از قندهای ذخیره شده استفاده کرد به سمت ذخایر چربی می‌رود که با سوختن چربی ها ماده‌ای بنام اجسام کتونی تولید می‌شود که موجب بوی بد دهان می‌شود. 

فرحبخش گفت: این بوی بدی که از دهان متصاعد می‌‌شود شبیه بوی آستون است، علاوه بر اینها به علت اینکه معده ساعت‌های طولانی خالی است، ترشحات گوارشی کمتر شده و این طعم تلخ در دهان ایجاد می‌شود. 

این متخصص تغذیه ادامه داد: معمولا بعد از افطار با مصرف یک تا دو لیوان مایعات این طعم تلخ از بین خواهد رفت اما استفاده از میوه‌ها و سبزیجات در طول مدت افطار تا سحر بسیار توصیه می‌شود.

فرحبخش خاطر نشان کرد: همچنین مصرف موادی که دارای طبع سرد هستند مثل عرق کاسنی،‌خاکشیر در بین وعده‌ی افطار تا سحر نیز در از بین بردن این مشکل حائز اهمیت است. 




انتهای پیام/ 
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.