به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران از قزوین؛ غیاث یزدی افزود: این واحدها به دلیل عرضه گوشت تاریخ گذشته، دست کاری تاریخ تولید و همچنین تکرار تخلفات پس از مکاتبه با اتحادیه صنف قصابان، پلمپ شد.
وی اظهارکرد: هماهنگ نبودن اتحادیه های صنفی با دامپزشکی از خلاهای موجود درفرایند نظارت بر بهداشت مواد غذایی با منشاء دامی بود که خوشبختانه با پیگیری های این اداره و همکاری متقابل اتحادیه ها به خصوص اتحادیه صنف قصابان قزوین، این مشکل تا حد زیادی مرتفع شده است.
انتهای پیام/ز