کرمان؛

مرحوم صنعتی و دیلمقانی از پیشگامان خیرین استان کرمان بودند

استاندار کرمان با اشاره به اینکه مرحوم صنعتی و دیلمقانی از پیشگامان خیرین استان کرمان می باشند،گفت: افرادی که متولی موقوفات و خصوصا پرورشگاه ها هستند باید در جهت بهبود وضعیت موقوفه ،روشهای جدید و مناسب را انتخاب کنند.

به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان وبنا به اعلام روابط عمومی استانداری کرمان، علیرضا رزم حسینی در جمع بچه های پرورشگاه دیلمقانی حضور یافت و در جمعی صمیمی با بچه های این پرورشگاه افطار کرد.

وی در این دیدار از همه افرادی که مسئول امر خیر هستند درخواست کرد تا خدمات جاریه ای که توسط خیرین به دست ما رسیده است را بهبود و توسعه ببخشند.

استاندار کرمان با تاکید براینکه باید در پرورشگاه دیلمقانی باغ و گلستانی ایجاد شود که بچه های این مجتمع از آن استفاده کنند، افزود: ممکن است روش های آموزشی قدیمی جوابگو نباشد لذا باید آموزش ها با سبک و روش های جدید جایگزین آموزش های سبک قدیم شود.

رزم حسینی یادآور شد: باید مساعدت شود تا جابجایی حفر چاه آب این مجتمع انجام شود تا فضای خشک این مجتمع به گلستان مبدل شود.

وی از سرپرست اداره کل آموزش و پرورش استان کرمان خواست در صورت امکان مدارس نیمه تمام استان به عنوان شعبه دوم پرورشگاه دیلمقانی و سایر پرورشگاه ها باشد.

سرپرست اداره کل آموزش و پرورش استان کرمان در جواب درخواست استاندار کرمان گفت: اگر موقوفات همکاری و مساعدت نمایند آمادگی لازم را در این خصوص داریم.

در ادامه این دیدار مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کرمان با اشاره به اینکه پرورشگاه دیلمقانی در دو بخش دختران و پسران فعالیت می کند، افزود: بخش پسران این مجتمع از سال 1386 فعال تر شده و تاکید مرحوم دیلمقانی بر ایتام پسر بوده است.

حجت الاسلام محمد قاسمی زاده با تاکید براینکه بازخوانی مجدد و با دقت وقف نامه مرحوم دیلمقانی صورت گرفته است که در آن به نکات بسیار خوب رسیده ایم، خاطر نشان کرد: این مجتمع از سال 1385 تا کنون با تحولات بسیاری مواجه بوده است.

وی یادآور شد: پنجاه نفر از پرسنلی که در این مجتمع خدمت می کردند بدلیل هزینه های زیاد باید تقلیل می شدند که اکنون به 20 نفر رسیده است.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کرمان ترویج قرآن را تاکید وقف نامه پرورشگاه دیلمقانی دانست و گفت: این مجتمع در گذشته به صورت مدیریتی اداره می شد اما اکنون به صورت هیأت امنایی مدیریت می شود.

حجت الاسلام محمد قاسمی زاده با اشاره به اینکه برای تمام بخش های مختلف این مجتمع دستور العمل های جدید نوشته شده است،یادآور شد: بچه های این پرورشگاه اغلب بی سرپرست می باشند .

وی افزود: در این مجتمع تجهیزات دندان پزشکی نیز موجود است و پزشکان مختصص خیر نیز در این مجتمع خدماتی را ارائه می دهند.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کرمان با تاکید براینکه برای اولین مرتبه بعد از گذشت 70 سال از وقف سردار نصرت در این مجتمع مدرسه ای ساخته خواهد شد، گفت: این مدرسه یک بنیه ی بسیار خوب برای پرورشگاه دیلمقانی ایجاد خواهد نمود.

وی با تاکید براینکه مصمم هستیم در این مجتمع برای پسران یک ساختمان جدید احداث کنیم، خاطر نشان کرد: این مجتمع در سال 1385 با 570 میلیون تومان بدهکاری مواجه بود اما در حال حاضر مقروض نیست و دارایی آن رو به رشد است.

مدیر کل بهزیستی استان کرمان نیز در ادامه این دیدار با اشاره به اینکه نیت واقف تربیت بچه ها می باشد لذا باید تلاش کرد تا نیات واقف میسر شود، یادآور شد: از نظر علمی اگر تمام امکانات تربیتی در یک محیط مهیا باشد، تربیت صحیح اتفاق نمی افتد.

عباس صادق زاده با تاکید براینکه تجمع بیش از 25 نفر در یک مرکز مشکلات عدیده ای را بوجود می آورد، گفت: برگشت بچه های مجتمع به جامعه 30 درصد است در حالی که برگشت بچه های تربیتی به شکل شبه خانواده یه جامعه 10 درصد است.

وی افزود:در حال حاضر 70 نفر از بچه های بی سرپرست در این مجتمع تحت پوشش هستند که می توانیم تا سقف 200 نفر را در این مجتمع تکمیل کنیم.

مدیرکل بهزیستی استان کرمان ادامه داد: آمادگی داریم ساختمان این مجتمع را به چندین خانه تبدیل کرده تا بچه ها به صورت پنج تا شش نفره با یک مادر ( به صورت شبه خانواده) در هر یک از این خانه ها تقسیم شوند.

در ادامه این نشست ایجاد موزه اشیاء مربوط به وقف استان و همچنین واگذاری یخدان ها به زورخانه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.


انتهای پیام/گ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.