تبریز؛

تضمین سلامت جامعه در پی مصرف محصولات سالم

استادیار گروه ترویج و توسعه روستایی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز گفت: ترويج محصولات سالم به عنوان مواد غذايی عاری از باقيمانده آفتكش ها و مواد شيميايی كه طعم و ارزش غذايی بهتری نسبت به محصولات معمولی دارا هستند، حائز اهميت بالايی بوده و می توان اين محصولات را در الگو و سبد غذايی اكثر مردم جای داد.

به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز؛حسین کوهستانی  افزود: اگر صحبت از اهمیت محصولات سالم برای مردم بازگو شود و در این میان ناتوان در تولید این محصولات باشبم، بخشی از کار لنگ می ماند.

وی تصریح کرد: باید از فرهنگ‌سازی شود تا مردم بدانند که محصولات سالم با وجود قیمت بیشتر آن، باز هم به صرفه هستند، آن هم نسبت به هزینه‌های درمانی که به علت مصرف محصولات ناسالم دارند.

کوهستانی ادامه داد: فعالان در بخش کشاورزی و تولیدکنندگان این محصولات در بازار باید آموزش ها و مهارت های لازم را برای تولید محصول سالم و بازارپسند و بسته بندی صحیح محصولات به دست آورند.

کوهستانی گفت: می توان با اشاعه فرهنگ تولید و مصرف غذای سالم در جامعه برنامه ریزی اصولی و زیربنایی زمینهجهش در بخش سلامت را به سرعت دنبال کرد.

استادیار گروه ترویج و توسعه روستایی دانشکده کشاورزی دانشگاه یادآور شد: مصرف کننده هم باید اهمیت محصول سالم را درک کند و بداند که امروزه برای داشتن جسم سالم نیازمند مصرف مواد غذایی سالم است.

وی افزود: تولید محصول سالم در بخش کشاورزی به سودآوری بیشتر تولید از نظر اقتصادی و اجتماعی منجر می‌شود.

کوهستانی تاکید کرد: در مسیر رفتن به سمت محصولات سالم نباید از بهره‌بردار، انتظار تولید زیاد را داشت و در این تولید محصول گران‌تر می‌شود اما در عوض محصول سالم است که معرفی این محصولات برای مصرف‌کنندگان ضروری به نظر می‌رسد.

انتهای پیام/س

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.