خواسته‌های خود را به صورت توقع بیان نکنیم

لازم است که زوجین به جای داشتن انتظار و توقع از یکدیگر خواسته‌های خود را به طور مستقیم، مودبانه و با ضمیر من مطرح کنند.

مریم ملک‌صالحی روان‌شناس و مشاور در گفت‌وگو با خبرنگارحوزه جوانان و خانواده گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جواناظهار کرد: انتظار داشتن زوجین از همدیگر سبب جبه‌گیری و مختل شدن ارتباط می‌شود. پس زوجین بهتر است به جای توقع داشتن از همدیگر، در یک ارتباط سالم و منطقی خواسته‌های خود را به طور مستقیم مطرح کنند.

وی تصریح کرد: لازم است که زوجین در بیان خواسته‌های از ضمیر من به جای ضمیر تو استفاده کند،به عنوان مثال اگر مردی خواسته‌اش از همسر خود تمیزی منزل است، می‌تواند بگوید: من دوست دارم که منزل پاکیزه باشد، نه اینکه بگوید: تو باید خانه را تمیز کنی.

ملک‌صالحی عنوان کرد: زن و مرد هنگام مطرح کردن خواسته‌های خود باید توانایی طرف مقابل خود را سنجیده سپس با احترام آنها را بیان کرده و به طور متقابل به خواسته های همدیگر عمل کنند.

این روانشناس خاطرنشان کرد: به طور کلی به دلیل تفاوت فردی و اختلاف داشتن روان‌شناسی مرد و زن ، نیازها و خواسته‌های آنها می‌تواند با یکدیگر متفاوت باشد.

بطور معمول زنان دوست دارند بیشتر از مردان کلمات احساسی و مهر آمیز را از سوی همسرشان بشوند، زنان مایلند که زیاد صحبت کرد. و آقایان به حرف‌هایشان گوش دهند. همچنین از آنها قدردانی شود.

اما آقایان طولانی صحبت نمی کنند. خلاصه‌وار حرف زده و مایلند که همسرشان به آنها قدرت،‌مدیریت داده و احترام بگذارند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.