بزودی نخستین نوزاد حاصل از لقاح آزمایشگاهی در اراک متولد می شود

نخستین نوزاد حاصل از لقاح آزمایشگاهی ماه آینده در استان مرکزی متولد می شود.

به گزارشگروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان و به نقل ازایسنا ؛ علی اصغر غفاری زاده مدیر مرکز فوق تخصصی خدمات درمان ناباروری جهاد دانشگاهی استان مرکزی در نشست مسو لان جهاد دانشگاهی استان مرکزی که به مناسبت 16 مرداد سالروز تاسیس جهاد دانشگاهی برگزار شد با اشاره به اینکه این مرکز در اردیبهشت‌ماه 93 به صورت آزمایشی و در دی‌ماه همان سال به صورت رسمی فعالیت خود را در سطح استان آغاز کرد، گفت: با توجه به اینکه مدت زمان کوتاهی است که این مرکز کار خود را آغاز کرده، اما در درمان تعدادی از زوج‌های نابارور موفق عمل کرده و دارای بخش زنان و نازایی، اتاق عمل و سونوگرافی، بخش تخصصی مردان، مشاوره ناباروری، مشاوره تخصصی ژنتیک و آزمایشگاه جنین‌شناسی است.

وی با اشاره به اینکه نرخ ناباروری در کشور بیش از 22 درصد و در جهان بین 10 تا 15 درصد اعلام شده است، گفت: راه‌اندازی مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی استان مرکزی نقش پررنگی در رفع مشکل زوجین در این حوزه داشته به طوری تاکنون بیش از 100 عمل IVF در این مرکز انجام شده که از نظر میزان موفقیت با استانداردهای کشور برابری می‌کند.

غفاری زاده با اشاره به راه‌اندازی بخش جراحی ناباروری مردان از ابتدای سال تاکنون گفت: با افتتاح این بخش نیازی به خروج از استان به منظور درمان مردان نیست و تاکنون بیش از 70 مورد فریز جنین و بیش از 20 مورد فریز بافت بیضه و اسپرم نیز در این مرکز انجام شده است.

رییس مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاد دانشگاهی با بیان اینکه آزمایشگاه این مرکز کاملا پیشرفته و مجهز بوده و تاکنون بیش از دو هزار مراجعه‌ کننده را پاسخگو بوده است، گفت: قبل از نوروز انتقال جنین‌های فریز شده انجام گرفت که در این خصوص نیز نتایج مثبتی اخذ شده است.

وی با بیان اینکه به زودی اولین جنین حاصل از لقاح آزمایشگاهی در استان مرکزی متولد خواهد شد به برنامه‌های آتی این مرکز اشاره کرد و افزود: به زودی در بخش ژنتیک این مرکز نیز با هدف انجام اقداماتی در راستای ممانعت از تولد نوزادهای مبتلا به بیماری ژنتیکی در این مرکز راه‌اندازی خواهد شد.

غفاری زاده، راه‌اندازی کلینیک سلامت جنسی با همکاری پژوهشگاه ابن سینا و ایجاد بانک ذخیره اسپرم و بافت تخمدان ویژه بیماران سرطانی که ممکن است به دلیل نوع درمان امکان باروری را از دست بدهند را بخشی از برنامه‌های ‌آتی این مرکز عنوان کرد که در حال پیگیری است.

وی به فعالیت بانک نگهداری خون بند ناف به عنوان منبع غنی سلول‌های بنیادی اشاره کرد و گفت: از این مرکز در ابتدای فعالیت، به دلیل عدم آگاهی کامل مردم استقبال زیادی صورت نگرفت، اما با اطلاع‌رسانی‌های صورت گرفته میزان مراجعه شهروندان بسیار افزایش یافته است، چرا که این بانک به نوعی بیمه‌کننده افراد به ویژه در مقابل بیماری سرطان است.

رئیس مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاد دانشگاهی استان مرکزی درخصوص هزینه‌های درمانی این مرکز گفت: متاسفانه بیمه هیچ تعهدی نسبت به هزینه‌های درمان ناباروری ندارد، البته رایزنی‌های لازم در حال انجام است، با این حال نرخ دریافتی مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاد دانشگاهی استان مرکزی 20 تا 25 درصد پایین‌تر از دیگر مراکز سطح کشور است و با توجه به نوع و شرایط ناباروری هزینه‌ای حدود 400 هزار تومان تا سه میلیون تومان دریافت می‌شود.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار