ماجرای شهری که مردمش قصاب شدند

«کاج» شهری کوچک در استان چهارمحال و بختیاری است که اکثر مردم این شهر به شغل قصابی روی آورده اند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان : کاج نام یکی از پر جمعیت ترین روستاهای استان چهارمحال و بختیاری است که مدتی است به شهر ارتقاء یافته است. شهر کاج دارای جمعیت حدود پنج هزار نفر است.


این شهر در کنار رودخانه بهشت آباد شهرستان اردل استان چهارمحال و بختیاری قرار گرفته است.

قرار گرفتن در ساحل زیبایی رودخانه بهشت آباد شهرستان اردل و عرضه گوشت با کیفیت در این شهر، این منطقه را به نقطه توریستی و گردشگری تبدیل کرده است که مسافران بسیاری زیادی روزانه به این منطقه سفر می کنند.

یکی از ویژگی هایی این شهر که موجب شده شهرت این شهر روز به روز بیشتر شود و موجب توسعه گردشگری این شهر شود، عرضه گوشت قرمز با کیفیت گوسفند و بز در این منطقه است.

هنگامی که وارد شهر کاج می شویم با مغازه های کوچک و بزرگ قصابی روبرو می شویم.

قیمت پایین گوشت و کیفیت بالای عرضه گوشت موجب شده که این شهر کوچک پنج هزار نفری به منطقه ای برای خرید گوشت گردشگران و مسافران منطقه تبدیل شود.


رودخانه بهشت آباد در کنار شهر کاج

ماجرای گرایش مردم شهر کاج به شغل قصابی اینگونه است که اولین مغازه قصابی توسط یکی از اهالی برای عرضه گوشت در این شهر که پیش از این روستا بود دایر می شود. به واسطه وجود جذابیت های گردشگری مانند وجود چشمه و رودخانه در منطقه، مسافران بسیاری وارد منطقه شدند و برای خرید گوشت خود به این مغازه قصابی مراجعه کردند.

کیفیت بالای گوشت این منطقه و قیمت پایین آن موجب استقبال گردشگران از گوشت این مغازه قصابی شد و دیگر اهالی شهر نیز با مشاهده ورود گردشگران بسیار منطقه و استقبال از گوشت گوسفندی منطقه به سمت این شغل گرایش پیدا کردند و هم اکنون حدود ۴۰ مغازه قصابی در شهر کوچک کاج دایر شده است که بیشترین مغازه های شهر را به خود اختصاص داده است.

ذبح شش تا ۱۰ گوسفند توسط هر قصابی در روز

یکی از قصابان منطقه گفت: کاج شهری کوچک است که مردم آن بیشتر دارای شغل دامداری، کشاورزی و قصابی هستند.

عسگری اظهار داشت: مسافران بسیاری روزانه به این منطقه سفر می کنند و شهر کاج در حال تبدیل شدن به یک شهر توریستی و گردشگری است.

وی افزود: عرضه گوشت قرمز گوسفند با کیفیت بالا در این منطقه یکی از ویژگی شهر کاج به شمار می رود که مسافران بسیاری را به منطقه کشانده است.

قصابی

وی ادامه داد: جدا از مسافران و گردشگران، بسیاری از اهالی شهرهای استان به علت پایین بودن قیمت گوشت و کیفیت بالای  گوشت گوسفند این منطقه به شهر کاج می آیند و گوشت مصرفی خود را از این شهر تامین می کنند.

این شهروند کاج اظهار داشت: روزانه ما بین شش تا ۱۰ گوسفند و بز را در قصابی خود برای عرضه به مردم ذبح می کنیم که در روزهای تعطیل فروش گوشت بسیار بیشتر از روز های دیگر است.

گوشت گوسفندی شهر کاج کیفیت بسیار بالایی دارد

یکی از گردشگران منطقه نیز که از استان اصفهان به این منطقه سفر کرده بود اظهار داشت: گوشت این منطقه کیفیت بسیار بالایی دارد و ما سالانه چندین مرتبه برای خرید گوشت به این منطقه سفر می کنیم.

علی دهقانی نژاد عنوان کرد: گوشت گوسفندی که در این منطقه عرضه می شود طعم بسیار لذیذی دارد و طعم لذیذ گوشت گوسفندی این منطقه به واسطه پرورش گوسفندان در شرایط آب و هوایی منحصر به فرد و تغذیه گوسفندان از گیاهان مرغوب و دارویی منطقه است.

وی اظهار داشت: ما در هر زمانی که به همراه خانواده به این منطقه سفر می کنیم برای مصرف حدود دو ماه خانواده ام گوشت خریداری می کنم.

حدود ۴۰ قصابی در شهر کاج فعالیت می کند که از هر فامیلی در این شهر حدود پنج الی شش نفر در این صنف فعال استرئیس شورای اسلامی شهر کاج در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: شهر کاج بزرگ ترین روستای منطقه بوده است که مدتی است به شهر ارتقا پیدا کرده است.

بهنام باقری با اشاره به اینکه حدود ۴۰ قصابی در شهر کاج فعالیت می کند، اظهار داشت: از هر فامیلی در این شهر حدود پنج الی شش نفر در این صنف فعالیت می کند.

وی اظهار داشت: حداقل روزانه ۳۰۰ تا ۴۰۰ گوسفند در این شهر برای عرضه گوشت به گردشگران و مسافران ذبح می شود.

باقری با اشاره به  ویژگی عرضه گوشت گوسفندی و ذبح جلوی مشتری در این روستا، ادامه داد: این ویژگی موجب شده است که شهر کاج توسعه پیدا کند و جوانان بیکار منطقه به سمت شغل قصابی روی آورند و بیکاری منطقه کمتر شود.


رئیس شورای اسلامی شهر کاج ادامه داد: روزانه مسافران و گردشگران بسیاری برای خرید گوشت قرمز به این شهر سفر می کنند که ورود مسافر و گردشگر موجب توسعه منطقه شده است.

وی افزود: بسیاری از اهالی دیگر منطقه نیز در حال ساخت مغازه برای دایر کردن قصابی هستند که این ویژگی منحصر به فرد شهر کاج، آینده خوبی را برای توسعه شهر کاج به وجود خواهد آورد.

بهنام باقری تاکید کرد: با توجه به اینکه دام های منطقه اکثر در ارتفاعات منطقه که دارای پوشش گیاهان دارویی و مرغوب است چرا می کنند، گوشت گوسفندی این منطقه از کیفیت بالایی برخوردار است و بازار پسندی بالایی دارد.

رئیس شورای اسلامی شهر کاج در ادامه با اشاره به ظرفیت های گردشگری منطقه، گفت: پل سنگی، حاشیه رودخانه بهشت آباد، مراتع سرسبز منطقه و ... از جاذبه های گردشگری منطقه است که مسافران بسیاری روزانه به این مناطق سفر می کنند.

وی افزود: اولین مغازه قصابی در شهر کاج که پیش از این روستا بود برای تامین گوشت مردم توسط یکی از اهالی دایر شد.

وی ادامه داد: ورود گردشگران و استقبال از محصولات دامی این منطقه مانند گوشت گوسفندی موجب شد که مغازه های قصابی بیشتر برای فروش گوشت دایر شود و هم اکنون نیز استقبال روز به روز در حال افزایش است و مغازه های دیگری نیز برای فروش گوشت در شهر توسط اهالی در حال ایجاد است.

انتهای پیام/
مبع:مهر
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار