وی گفت: با وجود مشکلات زیاد ناشی از بیماری تیفوئید به ویژه خونریزی دستگاه گوارش و تب شدید و حتی خطر تهدید زندگی، اما میتوان این بیماری را تحت کنترل درآورد.
هروی افزود: برای پیشگیری از تیفوئید رعایت بهداشت و نظافت محیط زندگی، بهداشت آب و مواد غذایی و دورنگهداشتن مواد خوراکی از تماس با حشرات ضروری است.
وی با اشاره به اینکه در فصل تابستان به دلیل شرایط بهتر عوامل میکروبی و ویروسی و پائینآمدن سطح بهداشت شیوع تیفوئید افزایش مییابد، تاکید کرد: شواهد موجود نشان میدهند که موارد ابتلا به تیفوئید در نیمه نخست فصل تابستان در مقایسه با فصل بهار، حدود 8 درصد افزایش یافته که رعایت نکردن بهداشت محیط و آب و غذا، از دلایل اصلی این افزایش بوده است.
هروی تصریح کرد: بیماری حصبه یا تیفوئید با تب شروع شده و تا یک هفته درجه حرارت بدن هر روز بیشتر از روز گذشته میشود و هفته دوم و سوم تب بیمار بسیار شدید و بیمار کاملاً بیحوصله و بدحال است.
وی گفت: از هفته چهارم به بعد معمولاً درجه بدن بیمار روز به روز کاهش یافته و کمکم حال بیمار رو به بهبود میرود.
هروی با بیان اینکه بیماری حصبه واگیردار است، اظهار داشت: مبتلایان به حصبه میتوانند تا مدتها پس از بهبود، میکروب بیماری را به ویژه از مدفوع خود دفع کنند و به عنوان منبع آلودگی مطرح باشند.
وی یادآور شد: برای پیشگیری از تیفوئید در درجه نخست باید بهداشت فردی رعایت شده و همچنین در خصوص مصرف آب و مواد غذایی به ویژه میوهها و سبزیها دقت و توجه بیشتری کرد.
انتهای پیام/