هوشمند‌سازی لازمه واقعی‌شدن قیمت آب

قائم مقام شرکت آب و فاضلاب استان تهران گفت: هوشمند‌سازی شبکه آب و فاضلاب تهران در گروی واقع‌شدن قیمت آب است، چرا که در شرایط فعلی ما تنها پاسخگوی نیازهای اولیه هستیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، علیرضا نوذری‌پور با بیان این‌که هوشمند‌سازی شبکه‌های آب و فاضلاب تاکنون پیشرفت خوبی داشته است، اظهار کرد: در حال حاضر سامانه تلی‌متری آب تهران به صورت هوشمند در حال فعالیت و برای شبکه فاضلاب نیز مطالعات هوشمند‌سازی صورت گرفته است.
 
وی مشکل اصلی صنعت آب و فاضلاب را قیمت آب عنوان و ادامه داد: تا زمانی که نرخ آب یک سوم قیمت تمام شده باشد، نمی‌توان انتظار داشت که با کیفیت و سرعت لازم کار پیش برود.
 
قائم مقام شرکت آب و فاضلاب استان تهران با بیان این‌که در شرایط فعلی متکی به درآمدهای جاری هستیم که تنها پاسخگوی نیازهای اولیه است، گفت: اگر قیمت آب واقعی شود به طور قطع سرعت ارتقاء تاسیسات و همچنین جلوگیری از هدررفت آب افزایش می‌یابد.
 
نوذری‌پور با اشاره به میزان هدررفت آب در تهران گفت: در تهران میزان هدررفت آب بیش از 11 درصد نیست، اما برای کاهش هر یک درصد اتلاف آب نیاز به 180 میلیارد تومان سرمایه است.
 
وی ادامه داد: اگر این منابع در اختیار قرار بگیرند قطعا می‌توانیم در مدرن شدن تاسیسات سرعت ببخشیم.
 
قائم مقام شرکت آب و فاضلاب استان تهران با بیان این‌که واقعی شدن قیمت آب می‌تواند بار سنگینی را از دوش شرکت‌های آب و فاضلاب بردارد، اظهار کرد: اگر قیمت آب واقعی شود قطعا می‌توان بسیاری از مشکلات موجود در این حوزه را برطرف کرد و با توجه به این‌که هوشمند‌سازی یکی از موارد مهم و فراگیر در سراسر دنیا است، لذا انتظار می‌رود که به این مهم توجه بیشتری شود.
 
وی با بیان این‌که مشکل مالی موجب تاخیر در تکمیل روند شبکه فاضلاب استان تهران شده است، گفت: در حال حاضر 10 هزار میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل شبکه فاضلاب استان تهران لازم است که باید از طریق فروش انشعاب، وام یا منابع مالی دیگر در اختیار قرار بگیرد.


منبع: ایسنا
انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۱۵ ۱۴ مهر ۱۳۹۴
گران کردن نرخ اب برای سازمان آب سودآورخواهدبود.ولی کاهش مصرف رابه همراه نخواهدداشت .زیرا پرمصرفها یاتوانگران هستند که این افزایش بهادرمقابل درامدشان مبلغ ناچیزی است.گروه دوم زنان وسواسی هستندکه باهیچ ترفندی قادربه ترک آن نمیشوند.برای کاهش مصرف پیشنهادمن این اینست برای هرواحدبسته به تعدادنفرات سقف مصرفی رادرنظرگرفته ومازادبرآن بطور اتوماتیک یادستی بدون اغماض قطع گردد.
آخرین اخبار