افراد مبتلا به فشار خون از مصرف غذاهای مانده و کنسروی پرهیز کنند

سرپرست مؤسسه مطالعات تاریخ پزشکی, طب اسلامی و مکمل گفت: کم خوری از راه‌های درمان فشار خون است، همچنین افراد مبتلا به فشار خون از مصرف غذاهای مانده و کنسروی پرهیز کنند.

به گزارش گروه وب گردی باشگاه خبرنگاران جوان , روشنک قدس سرپرست مؤسسه مطالعات تاریخ پزشکی, طب اسلامی و مکمل اظهار داشت: افرادی که در منطقه مدیترانه زندگی می‌کنند به دلیل رعایت رژیم غذایی مدیترانه‌ای کمتر فشار خون بالا را تجربه می‌کنند.

به گفته وی در رژیم غذایی مدیترانه‌ای روغن زیتون و زیتون زیاد مصرف می‌شود و این دو ماده غذایی اثرات چشمگیری در پیشگیری از فشار خون بالا را ایفا می‌کند.

سرپرست مؤسسه مطالعات تاریخ پزشکی, طب اسلامی و مکمل افزود: فشار خون بالا علامت روشنی ندارد و از دیدگاه طب نوین فشار خون را کشنده آرام می‌نامند.

قدس اضافه کرد: استرس یکی از فاکتورهای اساسی در بروز فشار خون است همچنین عدم فعالیت بدنی و کم تحرکی نیز از علل دیگر بروز فشار خون بالا محسوب می‌شود.

بروز فشار خون در ورزشکاران حرفه‌ای بعد از کنار گذاشتن ورزش بیشتر است

وی بیان داشت: بروز فشار خون در ورزشکاران حرفه‌ای بعد از کنار گذاشتن ورزش بیشتر است و این افراد درجاتی از فشار خون بالا را تجربه خواهند کرد.

سرپرست مؤسسه مطالعات تاریخ پزشکی, طب اسلامی و مکمل عنوان کرد: از دیدگاه طب نوین مصرف موادغذایی سرشار از منیزیم و پتاسیم در کاهش فشار خون موثر است.

قدس ادامه داد: امروزه چاقی را نیز از علل شایع بروز فشار خون بالا را عنوان می‌کنند.

وی یاداور شد: از دیدگاه طب سنتی پُری رگ‌ها از خون یا افزایش حجم خون در رگ‌ها موجب بروز فشار خون بالا است.

سرپرست مؤسسه مطالعات تاریخ پزشکی, طب اسلامی و مکمل اظهار داشت: پُرخوری از علل اصلی امتلا رگ‌ها از خون است و کم خوری سرآمد درمان فشار خون است.

قدس خاطرنشان کرد: افراد مبتلا به فشار خون بالا از مصرف غذاهای مانده و کنسروی پرهیز کنند و باید بدانند که رعایت آداب صحیح غذاخوردن بسیار به کاهش فشار خون بالا کمک می‌کند, همراه با غذا آب یا سایر مخلفات مانند سالاد و ماست مصرف نکنند.


منبع : تسنیم


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار