ساری؛

رازهای نهفته در یاقوت سرخ

آب انار برای پیشگیری از سرطان مفید است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری؛ انار ترش طبع سرد و خشک دارد و انار شیرین تا حدودی معتدل است.

آب انار چربی های اضافه را آب می کند و آب انار برای پیشگیری از سرطان مفید است، سلامت قلب را بهبود می بخشد و حتی می تواند توان جنسی را تقویت کند.

متخصصان تغذیه تاکید کرده اند که آب انار همچنین می تواند چربی های اطراف معده و شکم را در زنان و مردان چاق کاهش دهد.

از انار ترش در مواردی نظیر سکسکه - قند خون - -تب صفراوی وغیره استفاده می شود.

خوردن انار برای مبتلایان به زخم معده و روده جایز نیست و برای افراد سرد مزاج زیان بخش میباشد و همچنین موجب کاهش جاذبه کبد می شود.

افراط در خوردن انار باعث یبوست - ناراحتی معده و زبر شدن گلو میشود در ضمن افرادی که مبتلا به ناراحتی ریوی می باشند در مصرف انار احتیاط کنند.

اگر بعد از غذا انار شیرین خورده شود رنگ چهره زیبا و غذا آسان هضم می شود.

انار شیرین برای کسانی که یرقان دارند مفید است، یک ساعت قبل یا بعد از غذا میل شود.

انار شیرین سرفه را تسکین می دهد و صدا را باز می کند.

انار شیرین خارشهای بدن را تسکین می دهد.

انار باز کننده ادرار و تقویت کننده دستگاه ادرار و مثانه است.

جهت درمان زخمهای دهان روزی چندبار آب انار ترش را در دهان نگه داشته و مزمزه نمایید.

کسانی که کم خون هستند یا احساس خستگی زیاد می کنند از دم کرده یا جوشانده برگ انار به عنوان چای استفاده کنند.

دم کرده برگ انار میگرن را برطرف می کند.

کسانی که مزاج گرم دارند انار ترش برای آنها مفید است.

بهترین موقع خوردن انار صبح ناشتا با کمی گل پر است.


انتهای پیام/ی

برچسب ها: ساری ، راز ، نهفته ، یاقوت ، سرخ
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.