مرکز ید درمانی و درمان با مواد رادیواکتیو استان بوشهر در آستانه افتتاح

با پیگیری‌های مستمر مسئولین اجرایی استان و با همکاری مشترک میان وزارت بهداشت و سازمان انرژی اتمی کشور مرکز ید درمانی و درمان بیماران سرطانی با مواد رادیواکتیو در آستانه افتتاح قرار گرفت.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از وب دا؛ پروفسور مجید اسدی رییس مرکز تحقیقات پزشکی هسته‌ای گفت: این مرکز  با بهره‌گیری از تجهیزات سخت افزاری و نرم افزاری پیشرفته و به‌روز دنیا تا دو هفته دیگر به بهره‌برداری می رسد.

عضو شورای‌عالی انجمن قلب و عروق هسته‌ای آمریکا افزود: تعداد مراکز مشابه در کشور انگشت شمار بوده و تنها مرکز فعال جنوب کشور و با تخت محدود در بیمارستان نمازی شیراز قرار دارد.

فلوشیپ تصویر برداری پیشرفته از دانشگاه هاروارد خاطر نشان کرد: مرکز ید درمانی و درمان با مواد رادیواکتیو استان بوشهر با مقیاس گسترده تر و تخت بیمارستانی بیشتر قابلیت همراهی با مرکز شیراز و پوشش کامل تر جنوب کشور و حتی کشورهای همسایه را نیز دارد. فلوشیپ PET-CT از دانشگاه استانفورد آمریکا افزود: مرکز تحقیقات پزشکی هسته‌ای بوشهر دومین مرکز با موافقت قطعی وزارت در نوع خود در کشور می‌باشد.

پروفسور اسدی در رابطه با پذیرش بیماران این مرکز گفت: بیماران از هم اکنون می توانند جهت نام نویسی و تعیین نوبت به مرکز پزشکی هسته‌ای واقع در بیمارستان قلب بوشهر مراجعه کنند.   

وی به روش‌های درمانی رایج در پزشکی هسته‌ای که در این مرکز قابل انجام است اشاره کرد و گفت: درمان سرطان‌های تیروئید با رادیو داروی ید – 131، درمان تسکین متاستاز‌های استخوانی ناشی از سرطان‌ها با رادیو دارو‌های استرانسیوم 89 و ساماریوم153، درمان تومور‌های نورواندوکرین با رادیو داروهای ید131 – MIBG، درمان التهاب شدید مفاصل در بیماران با مشکل رماتیسم پیشرفته با فسفر 32 و درمان سرپایی پرکاری تیروئید با رادیو داروی ید131 از جمله درمان های قابل انجام  در این مرکز است.

برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار