به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان؛ سردار مهری گفت: هر روز که می گذرد شاهد افزایش تعداد خودروها هستیم به طوری که در حال حاضر 17 میلیون خودرو و 10 میلیون موتور سیکلت در کشور شماره گذاری شده است.
وی خاطرنشان کرد: هر ساله بر تعداد خودروها افزود می شود و این درحالی است که باید متناسب با زیرساخت های کشور این امر انجام شود.
مهری گفت: در استان همدان 40 درصد تصادفات مربوط به موتور سواران است و این در حالی است که میانگین کشوری 35 درصد و از میانگین کشوری بالاتر است و این مهم نشان می دهد شهرهای همدان نیازمند ساماندهی و اجرای قانون و مقررات هستند.
وی بیان کرد: همچنین 40 درصد از کشته ها در شهر همدان مربوط به عابران پیاده است که میانگین کشوری 9/44 است که همدان به این لحاظ از وضعیت مناسبتری برخوردار است.
رئیس پلیس راهور ناجا تصریح کرد: با بهره گیری از تجهیزات و فناوری جدید در کلان شهرها می توان از آمار تصادفات کاسته و بر رعایت قوانین و مقررات افزوده می شود.
سردار مهری بیان کرد: روشنایی معابر، معماری مناسب و دیده شدن عابر پیاده در شب از عوامل کلیدی در کاهش تصادفات است.
وی با بیان اینکه باید سوخت های خودروها استانداردسازی شوند، گفت: همچنین رسانه ها باید در خصوص آگاهی رساندن به مردم در مورد معضلات آلودگی محیطی و وسایل نقلیه تلاش کنند.
وی افزود: در حال حاضر کشور ما از موتورسیکلت های قدیمی استفاده می کند و این در حالیست که باید از وسایل نقلیه پاک برقی و الکترونیکی استفاده کرد.
وی تصریح کرد: در آستانه برنامه ششم پلیس راهنمایی و رانندگی در راستای ارتقای فرهنگ ترافیک و آموزش توجه ویژه دارد و از همه دستگاه های متولی خواستار همکاری در این زمینه است.
رئیس پلیس راهور ناجا ابراز داشت: از 27 هزار و 800 نفر کشته در سال 84 به 16 هزار و 800 نفر در سال 93 رسیده است که شاهد کاهش 10 هزار نفری آمار تصادفات هستیم.
سردار مهری بیان کرد: امروز در کشور 10 میلیون دانش آموز تحت عنوان همیار پلیس، 15 هزار نفر دهیار تحت عنوان راهوران معلم ترافیک و فرهنگیار ترافیک در کشور با پلیس راهنمایی و رانندگی فعالیت می کنند.
وی گفت: آموزش بخش از مشکلات ترافیکی را کمتر می کند و آموزش تخصصی به رانندگان مختلف اتوبوس و تاکسی و اهدای کلاه ایمنی رایگان به موتورسواران در راستای جلوگیری از آمار کشته شدگان می باشد.
انتهای پیام/ی