چند نکته کلیدی برای بلند شدن قد

بهترین روشهای افزایش قد حتی برای افراد با شانس بسیار بالا نیاز به زمان دارد.

علیرضا استقامتی متخصص غدد در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره به اینکه دو عامل مهم ژن و هورمون نقش بسیار مهمی در بلند شدن قد دارد اما به این معنا نیست که اگر بخواهیم قد افراد بلند شود آنها را مجبور به خوردن قرص‌های هورمونی کنیم.

وی افزود: عوامل ژنتیکی در بلند یا کوتاه شدن قد بیشتر موثر است و اختلالات هورمونی و کمبود هورمونی به ندرت در کوتاهی یا بلندی قد موثر است. به طور کلی اصلاح تغذیه به این معنا که باید غذای سالم مصرف شود از مهمترین راهکارهای موثر بر رشد است.

استقامتی تصریح کرد: سو تغذیه یکی از مهمترین عوامل موثر بر اختلالات هورمونی است که زمینه را برای بروز بیماری‌های هورمونی شامل کم کاری یا پرکاری تیروئید و یا کم کاری هورمونی را مهیا می‌سازد.

این متخصص تغذیه تأکید کرد: به طور کلی نمی‌توان گفت: تغذیه عامل بلند یا کوتاه شدن قد است اما سو تغذیه می‌تواند باعث اختلال در هورمون‌های رشد شود.

وی در پایان گفت: تغذیه سالم، مصرف ویتامین‌ها، املاح معدنی، سبزی‌ها، میوه‌ها، لبنیات، نشاسته، پروتئین و... به صورت متعادل و نرمال می‌تواند در بهبود عوامل ژنتیکی و هورمونی موثر باشد.ورزش به طور مستقیم نقش اساسی و چندانی در بلند شدن قد ندارد.


برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.


انتهای پیام/


برچسب ها: قدبلند ، هورمون ، رشد ، تیروئید
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار