بعد از جمع آوری زنان معتاد متجاهر نوبت به مردان معتاد رسید؛

3 هزار معتاد شهر تهران جمع آوری شدند/معتادان 6 تا 9 ماه در کمپ‌ نگهداری می‌شوند

رئیس پلیس پایتخت گفت: عوامل نیروی انتظامی تهران بزرگ طی 24 ساعت ، بیش از 3هزار معتاد متجاهر معابر شهر تهران را جمع آوری و در اختیار مراکز بازپروری قرار داده اند.

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان ؛ در سال‌‌های اخیر آمار رو به رشد وجود معتادان متجاهر و خطرناک در سطح شهر باعث شد تا این موضوع به یکی از دغدغه های اصلی مردم به ویژه پایتخت نشینان تبدیل شود.

معتادان متجاهر که بیشتر از سایر شهرهای کشور به پایتخت هجوم می‌آورند بارها توسط پلیس جمع آوری شده اند، ولی به دلیل نبود امکانات کافی و محل نگهداری مناسب دوباره به چرخه اعتیاد و جرم بازگشته‌اند.

پلیس در کنار اجرای طرح جمع آوری معتادان متجاهر عملیات های موثری نیز در جهت برخورد با خرده فروشان و قاچاقچیان مواد مخدر انجام داده است.

ماه‌های گذشته پلیس تهران که شعار مردم مداری را در پیشانی جبهه فعالیت‌های خود قرار داده است، بارها اعلام کرده که می‌تواند تمامی معتادان متجاهر را در کمتر از یک هفته جمع آوری کند و تنها برای این اقدام منتظر همکاری سازمان های ذی صلاح و آماده بودن زیرساخت و زمینه‌های بازپروری معتادان است.

پلیس تهران توانست برای ریشه کن کردن وجود معتادان متجاهر که از طرفی باعث کاهش احساس امنیت در جامعه و افزایش نارضایتی شهروندان و از سوی دیگر یکی از علت‌های وقوع سرقت‌های خرد در سطح شهر شده بود را به سرانجامی مفید و موثر برساند.

مسئولان شهرداری تهران طی جلساتی با عوامل ارشد نیروی انتظامی تهران بزرگ زمینه جمع آوری معتادان را فراهم کرده تا پایتخت نشینان را از این معضل رها کنند.

سردار حسین ساجدی نیا فرمانده انتظامی تهران بزرگ درباره موضوع جمع آوری معتادان مرد متجاهر و خطرناک پایتخت،گفت:خوشبختانه طی جلساتی که با مسئولان شهری تهران و سایر سازمان های مربوطه داشتیم، زمینه‌های لازم در جهت جمع آوری این افراد نیز فراهم شد.

این مقام ارشد انتظامی درباره زمان اجرای طرح جمع آوری مردان معتاد متجاهر ‌افزود: مقرر شد تا از نخستین دقایق آغازین بامداد امشب یکشنبه(29 آذر ماه) تا 12 ظهر فردا این طرح در سطح شهر تهران به ویژه نقاط مرکزی مانند خیابان های شوش، مولوی،محله هرندی و محدوده بازار تهران انجام شود.

رئیس پلیس پایتخت با بیان این که پس از اتمام طرح قبلی (جمع آوری زنان معتاد متجاهر ) و آماده شدن کمپ های لازم، طرح جمع آوری مردان معتاد تهران نیز آغاز شد،گفت: این طرح تا تکمیل ظرفیت ادامه خواهد یافت و هدف از این طرح نیز این است که افراد پس از جمع آوری از اعتیاد پاک شده و هویت خود را بازیابند و وارد چرخه زندگی شوند.

سردار ساجدی‌نیا با اشاره به این که در بحث جمع آوری معتادان متجاهر نهادهای ذی ربط نظیر قوه قضائیه ،استانداری، وزارت بهداشت و درمان ،ستاد مبارزه با موادمخدر، ریاست جمهوری،بهزیستی و به خصوص شهرداری تهران پلیس پایتخت را یاری رساندند،بیان کرد: تمام تلاش عوامل نیروی انتظامی تهران بزرگ فراهم کردن جامعه‌ای همراه با آرامش برای شهروندان است که شهروندان بتوانند به دور از دغدغه و نگرانی به فعالیت‌ها‌ی روزانه خود بپردازند.

وی تاكید کرد: اجرای این طرح تا جمع آوری معتادان متجاهر و پاكسازی چهره شهر ادامه خواهد داشت.

فرمانده انتظامی تهران بزرگ از شهروندان تهرانی خواست در صورت مشاهده این افراد مراتب را از طریق سامانه فوریت های پلیسی 110 به پلیس اعلام کنند تا نسبت به جمع آوری این معتادان اقدام شود.

وی گفت: عوامل نیروی انتظامی تهران بزرگ در 24 ساعت گذشته بیش از 3 هزار نفر از معتادان متجاهر معابر شهر تهران را جمع‌آوری و در اختیار مراکز بازپروری قرار دادند.

گفتنی است؛ از دهم آذرماه امسال نیز جمع آوری زنان معتاد متجاهر آغاز و طی یک هفته با همکاری شهرداری تهران حدود 500 زن جمع آوری و به مراکز درمانی و مددسراها منتقل شدند.

معتادان متجاهر دستگیر شده 6 تا 9 ماه در کمپ‌ نگهداری می‌شوند

حجت‌الاسلام امرودی همزمان با اجرای طرح جمع‌آوری معتادان متجاهر در جمع خبرنگاران گفت: در آخرین جلسه شورای اسلامی شهر تهران موضوع جمع‌آوری معتادان متجاهر به عنوان یکی از دغدغه‌های اصلی شهروندان تهرانی و مسئولان آن مطرح شد.

وی ادامه داد: کمیته‌ای با عنوان قرارگاه مرکزی جمع‌آوری معتادان متجاهر تشکیل شده است که شهرداری، استانداری، وزارت بهداشت، قوه قضائیه، ستاد مبارزه با مواد مخدر، بهزیستی، شهرداری تهران و پلیس پایتخت در آن حضور دارند تا به موضوع معتادان متجاهر سامان داده شود.

معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران افزود: در این قرارگاه قوه قضائیه بر فعالیت‌های اعضا نظارت می‌کند

وی ادامه داد: از قبل برای این طرح برنامه‌ریزی شده بود و شما اکنون شاهد اجرای آن توسط شهرداری با حمایت نیروی انتظامی و پلیس مبارزه با مواد مخدر هستید.

امرودی گفت: این افراد 6 تا 9 ماه در کمپ‌ها نگهداری می‌‌شوند تا اعتیاد را ترک کنند و سپس به مدت یک سال تحت حمایت و رصد واحد مشاوره قرار می‌‌گیرند تا بار دیگر به مواد مخدر آلوده نشوند.

معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران با اشاره به انتقال این افراد به مرکز ترک اعتیاد شفق گفت: برخی از افراد دستگیر شده معتاد نبودند و برای آموزش مهارت حرفه‌ای به مرکز بهاران منتقل شدند.

برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار