اصفهان؛

افزایش دو برابری صادرات گوشت بلدرچین در استان اصفهان

صادرات گوشت بلدرچین از استان اصفهان در 9 ماهه امسال بیش از دو برابر شده است.

به گزارش افزایش دو برابری صادرات گوشت بلدرچین در استان اصفهانگروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان ،رییس اداره قرنطینه اداره کل دامپزشکی استان اصفهان گفت: امسال بیش از 67 تن گوشت بلدرچین به ارزش بیش از 470 هزار دلار به خارج از کشور صادر شده است.

منصور کیمیایی افزود: برگزاری دوره های آموزشی و بهره گیری از روش های مدیریت بهره وری از جمله عوامل افزایش میزان صادرات است.

وی گفت: هم اکنون 5 واحد پرورش و تولید بلدرچین در استان اصفهان فعال است که سالانه حدود 4 میلیون قطعه بلدرچین تولید می کنند.

رییس اداره قرنطینه اداره کل دامپزشکی استان اصفهان شهرستان های برخوار، نجف آباد ، تیران و کرون و گلپایگان را عمده مراکز تولید بلدرچین اعلام کرد و افزود: سالانه حدود سه تن تخم بلدرچین در واحد های پرورش بلدرچین استان تولید می شود.

نژادهای پرورش بلدرچین در استان از نوع ژاپنی، اسپانیایی و ایتالیایی است.

گوشت بلدرچین دارای پروتیین و مواد معدنی فسفر، منیزیم، آهن و روی است . 

انتهای پیام/ز

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.