کرمان؛

شولی آش مقوی کرمانی ها برای زمستان

شولی یکی از چند نوع آش مقوی وسر شار از ویتامین کرمانی هاست که در فصل زمستانزیاد مورد استفاده قرار می گیرد.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، شولی که به آن در لحجه ی شیرین کرمانی اوماچو هم می گویند از موادی از جمله سبزی آشی ،اسفناج خرد شده ،سیب زمینی و شلغم رنده شده،برگ شلغم ریز خرد شده،عدس ،سیر،نعنا خشک،روغن، سرکه ،نمک ، زرد چوبه ،فلفل سیاه تهیه می شود.

کرمانی ها ابتدا عدس ،سبزی،برگ شلغم ریز خرد شده،شلغم وسیب زمینی رنده شده را با مقداری اب می پزند وبعد که کاملا پخت اردی را با مقداری اب مخلوط کرده وبه ان اضافه میکنند ومرتب هم میزنند.

بعد از اینکه آرد پخت سیر داغ که از قبل اماده شده به همراه وادویه وسرکه را اضافه می شود و بر روی شعله کم گاز مرتب هم می زنند تا جا بیفتد.

این آش به دلیل داشتن سبزیجات فصل زمستان ، برای جلوگیری از سرماخوردگی وهمچنین در زمان سرماخوردگی مفید است.

انتهای پیام/گ

برچسب ها: شولی ، آش ، کرمان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.