کرمانشاه؛

اختراع اولین نوشابه "پروبیوتیک" در کرمانشاه

دانشیار گروه صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از ثبت اختراع نوشیدنی جدیدی خبرداد.

به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛احسان صادقی در مورد اختراع نوشابه "پروبیوتیک گفت: در نوشابه "پروبیوتیک" مضرات نوشابه‌های معمولی در آن تا حد زیادی کاهش داده شده، میکرو ارگانیسم "پروبیوتیک" هم به آن اضافه شده که موجب تقویت سیستم ایمنی بدن و کاهش کلسترول خون می‌شود.

وی گفت: قند این نوشابه‌ها به نسبت نوشابه‌های معمولی در مرحله اول تا 20 درصد و بسته به ذائقه مردم تا 50 درصد کمتر است.


دانشیار گروه صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه افزود:حتی افزودنی‌های خوراکی مجاز هم در آن وجود ندارد
و موجب کاهش کلسترول خون در فرد شده و فلور طبیعی دستگاه گوارش افراد را حفظ می‌کند.


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.