گلستان؛

ایجاد یک محور توسعه در بافت تاریخی گرگان

دبیر ستاد احیای بافت‌های فرسوده با اشاره به وجود عناصر با ارزش در بافت تاریخی گرگان، گفت: با اتصال این عناصر با ارزش به یکدیگر بدنبال ایجاد یک محور فرهنگی تاریخی در مرکز شهر گرگان هستیم.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان؛ از گلستان، مهندس "ابراهیم مبارک قدم" در حاشیه بازدید از بافت‌های تاریخی شهر گرگان، افزود: این محور ضمن ایجاد زنجیره توسعه در محلات تاریخی گرگان، موجب هویت بخشی به شهر و الگوشدن آن برای سایر مناطق شهری استان خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه توسعه و رونق ساخت و سازها در شهر نیز‌ یکی دیگر از پیامدهای ایجاد محور فرهنگی تاریخی در محلات قدیمی گرگان است، ادامه داد: برای تحقق این امر لازم است که نقاط ویژه، اثرگذار و با ارزش محلات به خوبی شناسایی شوند.

مدیرکل راه و شهرسازی گلستان اظهارکرد: شناسنامه دار شدن بناهای تاریخی در محلات با نصب تابلو از موارد دیگری است که انجام خواهد شد، چرا که معرفی بنا خود بخشی از هویت شهر و تاریخ آن محسوب می‌شود.

وی، بافت تاریخی گرگان را بسیار ارزشمند خواند و گفت: اداره کل راه و شهرسازی در سال 95 برنام‌های خوبی برای تملک و ساماندهی بافت تاریخی گرگان در جهت حفظ و احیای آنها دارد.

محلات سرچشمه و سبزه مشهد، تکایای عقیلی و اصطبار، خانه شعرباف، محوطه آرامگاه استاد لطفی، پروژه سقاخانه تکیه اصطبار، طرح آفتاب، کوی محتشم و انجیراب از محلات بازدید شده مدیرکل راه و شهرسازی گلستان بود.

بر اساس آمار اداره میراث فرهنگی گلستان، بافت تاریخی گرگان با وسعت 160 هکتار از بافت های ارزشمند تاریخی و دارای چندین محله است.

شهر گرگان، مرکز استان گلستان افزون بر 450 هزار نفر جمعیت دارد.

انتهای پیام/پ
برچسب ها: بافت ، فرسوده ، تاریخی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.