در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان:

11 رستوران بین راهی زیر ذره‌بین تعزیرات/ پلمپ یک رستوران بین راهی در استان البرز

مدیرکل سازمان تعزیرات حکومتی استان البرز از تخلف بهداشتی 11 رستوران بین راهی خبر داد.

11 رستوران بین راهی زیر ذره‌بین تعزیرات/ پلمپ یک رستوران بین راهی در استان البرزعلی‌اکبر مختاری مدیرکل سازمان تعزیرات استان البرز در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت:‌ گشت مشترک تعزیرات به همراه بازرسان سازمان صنعت، معدن و تجارت، بازرسان دانشگاه علوم پزشکی و پلیس اماکن برگزار شد و از رستوران‌های بین راهی در محور آتشگاه بازدید صورت گرفت.

وی در ادامه افزود: در حاشیه این بازرسی مشخص شد این رستوران‌ها از مواد فاسد و غیربهداشتی در تهیه و پخت غذا استفاده می‌کردند که پرونده تخلفاتی تشکیل و به شعبه بدوی ارجاع شد.

مدیرکل سازمان تعزیرات حکومتی استان البرز در پایان گفت: مواد اولیه فاسد معدوم  و برای یکی از رستوران‌ها که وضعیت بدی  داشت حکم پلمپ صادر شد.

انتهای پیام /

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار