غذاهای ترش چه تاثیری بر روی دندان ها دارند؟

یک دندان پزشک گفت: مصرف مواد غذایی ترش که خاصیت اسیدی دارد باعث اسیدی شدن و در نتیجه پوسیدگی دهان و دندان خواهد شد.

دکتر عبدالحمید ظفرمند، دندان‌پزشک و متخصص دهان و دندان در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان گفت: مصرف مواد غذایی ترش باعث اسیدی شدن محیط دهان و دندان و در نتیجه پوسیدگی خواهند شد.

وی ادامه داد: بروز پوسیدگی در دندان‌ها مستلزم وجود 3 شرط در داخل دهان است که از جمله آن می‌توان به فعالیت میکروب‌ها و مواد غذایی مصرف شده و باقی مانده در دهان و دندان و لابه‌لای آن‌ها اشاره کرد که این مواد غذایی باقی مانده در صورت عدم رعایت بهداشت منجر به ایجاد پوسیدگی می‌شوند.

این دندانپزشک در خصوص مواد غذایی که به صورت مستقیم پوسیدگی ایجاد می‌کنند، تصریح کرد: قرار گرفتن مواد قندی و مواد اسیدی در کنار دندان‌ها نیز زمینه پوسیدگی را فراهم می‌کند همچنین مواد غذایی دیگری هم هستند که با چسبندگی به دندان‌ها زمینه فعالیت و تخریب دندان‌ها را به کمک مواد قندی و نشاسته‌ای که در آن‌ها وجود دارد، فراهم می‌کنند.

وی خاطرنشان کرد: این مواد غذایی با تخریب سطح میانی دندان باعث ایجاد پوسیدگی و همچنین نفوذ آن به عاج دندان‌ها خواهد شد که این عاج دندان بافت ضعیف‌تری نسبت به مینای دندان دارد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار