به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، دکتر بهروز حقیقی در جمع قصابان گفت: باتوجه به اینکه یکی از وظایف دامپزشکی،نظارت بهداشتی برفرآوردههای خام دامی میباشدلزوما رعایت نکات بهداشتی وفرهنگ سازی در این زمینه بسیارمهم و برگزاری کلاس های آموزشی از برنامه های اولویت دار اداره دامپزشکی می باشد .
وی اظهار داشت: این شهرستان دارای 20 واحد قصابی بوده که دوره آموزشی بهداشت فردی و محیط کار جهت عرضه فرآورده های خام دامی جهت این قصابان در محل اداره دامپزشکی شهرستان برگزار شد و با راه های بهداشتی عرضه فرآورده های خام دامی و پیشگیری از بیماری های مشترک انسان و دام آشنا شدند.
حقیقی از قصابان شهرستان خواست تا تمامی مباحث بهداشتی مربوط به فرآوردهای خام دامی را رعایت نمایند.
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان رامهرمز یاد آور شد: رعایت نکات بهداشتی توسط صنوف مختلف بویژه قصابان از ضرورت و اهمیت بالایی برای رسیدن به جامعه ای سالم برخوردار است.
انتهای پیام/گ