در گزارش باشگاه خبرنگاران جوان بخوانید؛
حجم معاملات شمش طلای مرکز مبادله به بیش از ۱۰ هزار کیلوگرم رسید
به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری، مدیر کل شیلات مازندران گفت: این جشنواره تا دوم خرداد ماه در در مجتمع قصرماهی بابلسر برگزار می شود.
دکتررستمی با بیان اینکه ماهی سرشار ازانواع ویتامین ،پروتئین و اسیدهای چرب غیراشباء امگا3 است افزود: هدف این جشنواره ،ترویج و توسعه فرهنگ مصرف آبزیان، افزایش سطح سلامت جامعه ، معرفی ارزشهای غذایی فراوان ماهی و معرفی تنوع شیوه های طبخ ماهی است.
وی با تاکید برمصرف ماهی بعنوان غذای سلامتی ومصرف حداقل 2بار در هفته گفت: قرارگرفتن بیشتر ماهی در سبد غذایی و ایجاد بازار مصرف برای پرورش دهند گان ماهی استان از برنامه های جدی امسال اداره کل شیلات است.
انتهای پیام/